|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Sizdeki sorun şu: herşeyi kendi düşüncelerinize göre savunmak bu yolda insanları küçük düşürmeye çalışmak. Madem laflarımızı bu kadar çekemiyorsanız ve bir düşünce sitesi olan akpartiforum'unda farklı düşünen olarak bu kadar üst görüyorsanız kendinizi size söylecek lafım yok. Kendi düşüncelerimizi perçinlediğimiz bu sitede sanki bizler azınlıktaymışcasına konuşmanız asıl buna pes denir... ((( Ben sizin forumda bulunmanıza karşı değilim ama böyle iğrenç tartışmalara yol açılması asıl yapmak istediklerimizden gerçekten şaştırıyor bizi(beni). uysal başlıysak kuzu değiliz herhalde siz(ler) böyle tartışma yaratacak msjlar yazınca doğal olarak karşılık yeriyorum(uz) ]]]]] ((( ben o atasözünü benzetme yapmak için kullandım benzetmeye çalıştığım bir durumdur: ''Sen yolunda dos doğru yürü karşına seni bu yolda durdurmaya çalışacak sana engeller yaratacaklara takılma yürü...'' anlamında kullandım veya bu anlamı taşıyan başka cümlelerlede yorumlayabilirsiniz ama siz bu söze tek tarafıyla takılınca ısıtıp ısıtıp önüme koydunuz...)))
![]() Konu Tarantula_ tarafından (04-06-2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Siz kim biz kim? Ne demek azınlıkta vs. Hepimiz müslümanız. Bitti.... Akp, sp vs. mühim değildir. Mühim olan insan olmak, mühim olan burda sohbet etmektir. kesinlikle kabul etmiyorum akp, sp ayrımını. Burası sanal bir ortam, bir forum, burda herkes gelmiş fikrini düşüncesini söylüyor. Ben de gelmişim fikrimi yazıyorum, akp iyi bir şey yapmışsa doğrdur diyorum, yanlış yaptığnı düşündüğüm olursa o zaman da yanlış diyorum. Bu sp içinde geçerli. Geçen sordular burada: Erbakanın kanaltürke, tuncay özkanın programına çıkması için ne düşünüyorsun diye. Orda da yazdım açık bir şekilde YANLIŞTIR dedim. Burda particilik bizim gözlerimizi kör etmemeli. Hele hele SİZDEN, BİZDEN gibi bir ayrım hiç olmamalı. Ben hiç bir lafı çekememezlik yapmam, benim karşı çıktığım hakarettir, aaşağılamadır., iftiradır ve yalandır. Bunlar olmadığı sürece sp yi de eleştirebilirler her şeyi yazabilirler, doğru bulursam bende eleştiririm. Siz farukla olan atışmalarımızı bilmiyorsunuz, bu sebeple beni suçluyorsunuz. Ama dediğim gibi ben hakaret etmem, küfür, kötü söz yazmam. herkesden de beklediğim şey sadece budur. Her türlü eleştiriye evet, hakarete, küfürü, aşağılamaya, alaya vs. hayır. bu tartışma için son yazımdır. NOT: İlgilinin son yazısından seviye, kalite vs. akıyor! Üslubu tam bir yöneticiye yakışır üslup!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Benim diğer msjlarımı incelerseniz gelin projelerinizi düşünceleriniz söyleyin ciddi projeler ele alınıp uygulanmaya çalışlsın vatan için birlikte çalışalım dedim zaten ama kutuplaştırıcı laflar sarf eden sizsiniz... Bu tartışma için son yazım...... |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erbakan, siyaset, sp |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|