![]() |
#11 |
![]() 2.Abdulhamid in yanına koyulan foroğrafa bakarmısın..neyini anlamadık erbakan hocanızın..israille yapılan tatbikat anlaşmalarınımı..konya hava üssünü açmasınımı..modernizasyonları başlatmasınımı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Tabirim yanlış değil doğrudur, herzamanda arkasındayım. Türkiyede ve şuanda dünaynın tüm yerinde (bazı istisnalar hariç) halk görev vermiyor verdiriliyor. Hocamız buna rağmen tırnağıyla kazıdı 1969 yılından beri, sonra başbakan oldu. Birileri gibi havadan inmedi... Ne diyorum duyuyor musun? Türkiye'de halk görev vermiyor görevi verdirtiliyor. Arasındaki farkı anladığınız zaman sorun ortadan kalkacaktır. DÜnyada yeni düzen kuruldu doğrudur katılıyorum, Yeni derken o kadar da yeni değil 300 sene oldu kurulalı... Siyonizm dünyası !!! Bu dünyada türkiye elbette var sadece türkiye yok, sudiarabistan,rusya, lübnan, gürcistan, türkmenistan,israil,abd,Ab ülkeleri,suriye,iran ... tüm dünya ülkeleri var. Bu dünya siyonizm dünyası seni,ben burada yaşıyoruz. Biz bu dünyadan çıkıp kendi dünyamızı kurmak için çalışıyoruz. Siz bu dünyaya daha fazla girmek isterken, biz çıkmak istiyoruz Aramızdaki fark bu olsa gerek FARK VAR Saadet VAR |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
onun icin arastir ögren öyle cik karsima |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Sözünün eriysen ispatlarsın !!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ya bırak ya ... verdirtiliyorsa ne işiniz var siyasette...saçma sapan konuşma
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ispatlamaya gerek yok... konya hava üssü ne zaman açılmış bi bak internet elinin altında. ben söyliyim 1996 da refahyol başa geçtikten 3 ay sonra..araştır gel ok körü körüne bağlanmayın bi şeye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Kazim kardesim dur ne yapiyon simdi bunlar ispatlamaya kalkisirlar
ispartlamadan konu kilitlenir;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ya ispat istiyosnız... bi bakın ne zaman açılmış konya hava üssü.. 1996 senesindemi değilmi
denizkızı tatbikatı anadolu kartalları hava tatbikatı M20 lerin modernizasyonu kör olmayın... hepsi refahyol zamanında |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |