![]() |
#81 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]() eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar diye bi söz vardır..yani eski siyasetçiler eskidiler..ve ahirete kulağı delik olması lazım ,hele 80 üzerindekiler..yarın demirelide getirselerde tas tamam olsa..vay be tek kelime ile yazık çok yazık..bu ülkemde ne cevherler var..yeni lider,yeni yüzler varken hala anam babam partisi,,fasa fiso
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() konunun başlığına cevabım
amaç yalnız ve yalnız allah rızası. buna canı gönülden inanıyorum. yumuşak yatağınızda yatmak varken siz bu yaşınıza rağmen durmadan davanız için gayret ediyorsunuz. allah razı olsun hocam allah razı olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() Sadece başlığa cevap:
Hocanın derdini merak edenlerin, hocayla hemhâl olmadıktan sonra anlamaları imkansız gibi bir şeydir. Koltuk, makam, ihtiras diyenler oluyor, sesleniyorum kulaklarını kapatmasınlar: "Kendi derdi olsa evden dışarı çıkmazdı, O trafo gücündedir, bizler birer ampul... GÖRENE, KÖRE NE?!!!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() Arkadaşlar benim konuyu acarken sorduğum sorunun cok dısına cıkılmıs Hocaya saygımız sonsuz Akparti olarak ben geçmişi tartışalım demedim sadece neden resmi olarak görev aldı merak ettim Saadet partili arkadaşlar lütfen ideolojik tartısma yapmayın hatta tartışma yapmayın sadece bilgilenelim lütfen konuyu açtığıma pişman ettiniz açıkcası lütfen sağduyulu olalım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() yaş kemale erdikten sonra bu hırs neden bu kin bu öfke neden.... neden benim görevim burda bitti demek yerine heryerde taşıdığı o bastonu atıyor. daha ayakta duramıyor.... bu çekememezlik neden.... bu dini sadece biz yaşatabiliriz havaları neden.... bir insanı ilahlaştırmak (tövbe haşa) neden...... neden yaniii anlamdıramıyorum....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
![]() Arkadaşlar konunun dışına çıkmaya başladık.
Böyle giderse kilitlenecektir. Alıntı:
Konu ultrAstribun tarafından (04-12-2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() ben bi saadetliyim ama bu tartışma konularına girmiyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
![]() Alıntı:
BİRAZDA EMPATİ YAPALIM NE DERSİNİZ |
||
![]() |
![]() |
![]() |