![]() |
#151 |
![]() saadetlilerin bu tutumu karşısında akp lilere hak veriyorum yani..ben saadetliyim şuan ama unutmayalımki akp nin sitesindeyiz..burda elbette aynı düşüncede olduğumuz kardeşleirimiz olmayacak...düşüncelerimiz farklıda olsa akp li,lerde diğer partilerde bizim kardeşimizdir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
![]() Alıntı:
Saadetlerin ne tutumunda akplilere hak veriyorsunuz? İnanın beni çok şaşırtıyorsunuz? Böyle saadetli olmaz Milli Görüşcü'de |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
![]() Alıntı:
Kütük herif, başka yalan bulamadın geldin yüzdüğün suya bak çamur bataklık... Sınavı olan çalışan adam gelip burda konuyu takip eder mi.. Bir iki kere de cevap atar mı... Şirretliğin, utanmazlığın, kıvırmalığın konuyu değiştirip sonra tekrar geri gelip su üstüne çıkmanın göstergesisin. Çabala çabala.. Çıkar gelir şu dağdan bi inek, eşek öküz möküz de öyle sana ayak uyduran birini bulmuş olursun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
![]() Alıntı:
Ben bilirdim ki hepsi böyledir yada senin benzerindir... Yok ki yok!... Fesuphanallaah. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() ben saadetliyim kimseyi inandırmak gibi bi derdimde yok...ben kendi görüşümü söylüyorum bu kadar aşırılık olmaz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
![]() Alıntı:
Az ileri gidince de dinden diskalifiyeye başlayacak. Herkesi şirret, horoz dövüşçü, utanmaz kişilikler olarak görmek istiyor. KARDEŞ; SENİN BU FORUMDA YERİN YOK. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
![]() Alıntı:
Cervap verdiğim insan benim için değerlidir, aynı görüşte olmasak bile Bu yazılanlara karşı cevap vermiyorum KAreşıdaki kişi öncelikle hakaret etmeyecek, insan gibi olacak vahşi hayvan gibi olmayacak Verecek cevabı olmasa bile vahşi yolu kullanıp üstünlük elde aetmeyecek. Bunları yapan kişi, tıpkı bu yorumları yazn kişi gibi insanlıktan çıkmıştır. Benim için ha mahallede bekleyen uyuz ... ya bu varkı yok çünkü |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
![]() Alıntı:
Her saadetli benim gibi düşünecek diye birşey yok Benide çok saadet partili eleştiriyor bende cevabımı veriyorum Hatalıysam söylüyorum zaten, oda hatalı olduğu zaman bende uyarıyorum, uyardığım kişi yine hatası varsa kabul ediyor yoksa derdini anlatıyor... Demek istediğim hatasız kul olmaz. Bu musab kardeşim sadece bu konuda değil bir çok konuda saadet partisinin temel meselelerinde yanlış düşünüyor ben bunu söyledim. Partiden çıkarma felan yok. Kendisini muhaseme yapsın diye söyledim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
![]() saadetlilerin en sevmediğim huyu aynı görüşte olmayınca hemen o kişiyi dışlıyolar..ben saadetlityim ama bu tutumunuz bana ters..şimdi ben saadetli olmuyomuyum..kimsenin benim gözümde hangi partiyi destekeldiği veya hangi cemaatten olduğu beni ilgilendirmez..ben kişilerin islama yakınlığına insanlığına bakarım...
saadetliyim diyolar Allahımn emri ile kızını istiyosun olmaz ev olcak ayrı para olcak diyolar...pankart asıyosun yarım ekmek döner bile yedirmiyolar..seçim bürosuna gelen fakiri oturduğunuz yerdeki büroya gidin diye çeviriyolar ...evsiz olan birini delegelikten atmaya çalışıyolar...daha çok iş var..ama bunları yapanlar ben dava admıyım diyor...benim için hiç bişeydir bunlar...o yzden ben partiye bakmam insanlığa bakarım..saadet partisini destekliyorum o ayrrı mesele..her saadetliyim diyende dava admı değilidir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
![]() Alıntı:
İşiniz sinir harbi ise, o konuda başarılısınız. Çok iyisiniz. Sonra da köşeye çekilif ağırlık efendilik oyunları felan... Kusura bakmayın böyle BASİTliklere böyle ÇAKALlıklara göz yumulmaz burada. Ortalığı velveleye ver, ona ça buna çat ona laf at buna laf at. Sonra köşeye çekil, karşımdaki şöyle olacak böyle olacak diye. Biz YAĞIZ olmasını da YAVUZ olmasını da biliriz kardeş. Sen kendi ateşinin cürmüne bak ve sözlerinin kifayetini ölç yeter. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|