![]() |
#21 |
![]() bizim ayıbımız doğru futbol oyunan bir oyunca oynunu oynayan futbolcudur bu tür olayları başlatan her kimse bir oyuncular takımdan kovulmalı şiddeti hazırlayanlar takımda yeri olmamalıdır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
lugano yaptı yapacağını herşey karıştı... ben galatarasay haklı demiyorum ama.... semihin ilk arkadan çekişini(vuruşunu)koysan... neyse....ben 90. dakikadan sonrasını saymıyorum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() gs suclu
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
yanlış duymadım. Sen maçı izlememişsin sadece uzatma bölümüne bakmışsın belli ki. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
sacmaladın sanırım bu konuda dinlemedin izlemeden yorum yapmayın böle birşey yok kendisinin rahatsızlığı |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() yorum yazmayayım diyorum ama malesef bazı konularda dostlarımız olayı aşmış
ben bir fenerbahçeli olarak herşeyden önce bu bir rezalettir diyorum.burada herkesin hatası var hatta benimde olayı o kadar çok rayından çıkartıyoruzki bu konuda bizim üzerimize kimse yok yazık.derbi maçı bitmiştir sonuç ortadadır ve sadece şunu diyorum KEŞKE FENERBAHÇE 5 FARKLA YENİLSEYDİDE BÖYLE BİR REZALETİ GÖRMESEYDİM.şimdi herkes elini vicdanına koysun bu kadar yorumdan sonra haklıyım diyen varsa ellerinden öperim.kimse karşısındakini dinlemiyor anlamak istemiyor fanatiklik bu olsa gerek.neyse daha fazla yazmak istemiyorum lütfen yaramı deşmeyin saygılar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Olaylar olmasaydı bu maç konuşulmazdı bile.Golsüz bir maç hakkında ne denebilinirdi ki ?.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() hata luganoya bu zamana kadar ceza vermeyen pfdk da..bakın yine aynı şeyi yapıyo...emre belözoğlu sevk edilmedi... sabri ve emre arasındaki kapışmada suçluluk oranı % 50 di. sabri sevk edildi ama o edilmedi.... bence fb-gs maçları her 3 veya 4 yıl süreyle seyircisiz oynanması gerekiyor..tıpkı bazı ülkelerde alınana tedbirler gibi bizlerde almalıyız...böyle giderse birbirlerini yiyecekler taraftarlar yazık günah... bu zamana kadar ölüm olayı olmadı bu iki taraftar grubu arasında Allaha şükür... ama böyle giderse oda olacak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|