|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ne gençlere yer var ne bi şey.. Kalsalar bunların arasında eriyip gidecekler.. Gelseler de 11 ayda yine düşüp gidecekler... Adamlar çakılmış yerine. Müzelik olmuşlar baksanıza.. Dava adamı mı deniir koltuk aşkı mı deniir bilinmez artık..
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() SİZ ONBİR SENE KALSANIZ YEDİ SENEDE KALDIĞINIZDAN NE OLACAĞI BELLİ ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Onun için burdayız zaten. Ve sizde onun için burdasınız. Çekememezlik. ![]() -- Şuna bak yaa.. Biride gelse şu Vatan gazetesinin kullandığı başlığı kınasa kötülese.. Yok... Adamlar kafayı bozmuş, delirmiş artık ille de biz... O kadar işlemiş ki içlerine Kartel sevdası onlar çaksa da bunlar çakamıyor onlara.. İyi iyi.. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
BAŞKALARININ ÜZERİNDEN DEĞİL KENDİ DÜŞÜNCELERİMİZ ÜZERİNDEN ÇAAKMADAN ADAM GİBİ KONUŞMAYI SEVERİZ ÇÜNKÜ BİZ KAFAMIZI KİRAYA VERMEDİK VATAN GENDİ GÖREVİNİ YAPIYOR Konu kararlı tarafından (04-17-2009 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Çünkü buradan bakında AK Partiye endekslenmişsiniz her politikanız o yönde gidiyor gibi bi izlenim var da. .. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
İKİ TANE BİR BİRNE KÖR DİYEN İNSANIN TARTIŞMASINDAN DUPLE KÖRLÜK ÇIKAR HAYIR BİR SİYASİ PARTİ MENSUBU OLMAK İNSANI BU KADAR TEK TARAFLI SUBJEKTİF BEN BİLİRMCİ MUTLAK DOĞRUCU AGRESİF SALDIRKAN ALAY EDİCİ ARGOCU YAPAMAZ VERDİĞİN CEVABLARDAN ORTAK YANIMIZIN SIFIRA YAKLAŞDIĞINI GÖRÜYORUM VE SENİN GERCEKDEN BİR AKP Lİ OLDUĞUNA İNANAMIYORUM ELEŞTİRİYİ SALDIRKANLIK ÇEKEMEMZLİK KARTELCİ CHP YANDAŞI V.S DÜŞÜK UCUZ CEVABLAR HANKİ MANDIĞIN ÜRÜNÜDÜR ************************************************** * SIKNTI AŞĞITAKİ YAZIYA VERİLMEYEN YALIN CEVABTA YATIYOR VE AKP LİLERİN %80 Nİ BUYAZIYA DOĞRUDUR DER SANA SAMİMİ BİRŞEY SORAYIM İSLAM MEDENİYETİNİN ARIZALI BİR DÖNEM DEN GECDİĞİMİZ İÇİN YÜRÜRLÜKDE OLMAYAN AMA ODA YÜRÜLÜĞE GİRMEDEN TÜRKİYEYE VE DÜNYAYA HUZUR GELMEYECEĞİ GENDİNE HAS EKONOMİK SİYASİ KÜLTÜREL ASKERİ AHLAKİ BİR DURUŞUNUN OLDUĞUNA VE BU DURŞUN MUDLAKA HAYATA GECMESİ İÇİN ÇALIŞILMASI GEREKDİĞİNE İNANIYORMUSUN |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
2009, görüş, milli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|