![]() |
#51 |
![]() ben sert Dille uyardım iyi düşünün yoksa GENCDADASLAR karşınızda bulursunuz
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Onlarda yaparsa
|
|
![]() |
#53 |
![]() Vakit'in reklam konusundaki hassasiyetini tebrik ediyorum. Bu tür reklamları almıyor, maalesef diğer islami kimlikli yayın organlarının bazıları sözkonusu para olunca bazı değerleri çiğnemekten çekinmiyorlar.
Vakit'in hassasiyetinin diğerlerinde olması dileğiyle. |
|
![]() |
![]() |
#54 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ben bu işin içinden çıkamadım. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#55 |
![]() BOYKOT OLAYINI CİDDİYE ALMAYAN VE BU KONUDAKİ MÜSLÜMANLARIN İMANİ ZAFİYETLERİNİ KAPATMAK İÇİN (HELEKİ BU SAATTEN) SONRA KIRK DEREDEN SU GETİRENLERİ ANLAMAK İSTEMİYORUM .
BOYKOTUN BİR İNANC BOYUTU VAR ŞUURLU OLMAYI GEREKTİRİR İMANIN SÖYLEMDEN EYLEME GECİŞİDİR DOĞAL ÖRGÜDLENMEDİR HER ZAMAN NEYİ NİÇİN YAPDIĞINI BİLME REFLEKSİ CANLIDIR İKİNÇİ BOYUTU BU YABANCI KURULUŞLARIN ÖZELLİKLE GIDA ÜRÜNLERİ ŞÜBHELİDİR ÇÜNKÜ KAPİTALİST DÜNYADA İLİM SERMAYENİN EMRİNDEDİR ÇIKARMI SAĞLIKMI SEÇİMİNDE HER ZAMAN ÇIKARI SEÇERLER ÖZELLLİKLE BİR GURUB ÜÇÜNCÜSÜ BELKİDE EN ÖNEMLİSİ BELKİ REKLAMLARI FAZLA ÇIKMADIĞI İÇİN BİLMEYEBİLİRİZ ANCAK BOYGOTLU HER ÜRÜNÜN ALTERNATİFİ VARTIR BUDA YOĞUN REKLAM BOMBARDININDAN FIRSAT BULUP HALKIN DALEBİNDEN HAK ETTİĞİ PAYI ALAMAYAN YERLİ TÜKETİMİ ÇANLANDIRIP HEM İŞSİZLİĞE HEM KENDİNİ TÜRKİYEDE VE DÜNYADA ISPAT ETMEYE YARAYACAKTIR Konu kararlı tarafından (04-22-2009 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
Seni unuttum sanma Faruk, karşılık vermemem laf cambazlılığı girişimlerine aldanarak konuyu polemik sahasına çevirmemek, konuyu budaklandırmamak içindir. Ben o gerekçelerle, bu yapılanı savunmadım. Neden yaptıklarını söyledim. Konjönktür gereği küresel ekonomik düzende yürüyorsak bu gazeteler de bu düzenin üzerinde yürümek durumundaysa bu yapılanı ben anlayabilirim. |
||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Arkadaşlar, olaya birde farklı açıdan baksanız. Bu firma dini bayramlarda ve ramazan ayında bile, son derece güzel kampanyalar yapıyor. Türk markası cola - turka bile coca - cola'nın yaptığı kampanyaları yapabiliyor mu? Adamlar, yıllardan beri piyasanın lideri konumundalar ve kolay kolay bırakmazlar. Objektif bir bakış açısı ile o reklam filmini izleseniz aslında o 102 yaşındaki dede ile yeni doğan çocuğa öyle güzel öğütler veriyor ki. Sırf sorun türk meşeğili bir marka olmaması mı?
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Forum içinde sadece büyük harflerle mesaj yazmak YASAKTIR!
Daha önce özel mesajla uyarıldığınız halde tutumunuz devam etmektedir. Şayet böyle devam edecek olursanız, cezai işleme maruz kalacaksınız! Bu son uyarıdır. Konu Eşref tarafından (04-23-2009 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
O kadar yazmışsın bosuna uğraşmışsın...Kısaca Zaman ve yenişafak ne yaparsa yapsın vardır bi bildikleri diyip sorgusuz sualsiz yaşayın deseydin daha net olurdu...Yazdığın tek bir cümleye dahi katılmıoyrum!!! |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|