![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() “Kim haksız olduğu halde mücadeleyi (gereksiz tartışmayı)bırakırsa ona cennetin kenar yerinde bir ev yapar.. Kim de haklı olduğu halde mücadeleyi bırakırsa ona cennetin en yüksek yerinde bir ev yapar..” (Tirmizi, Ebu Davud, İbn-i Mace, Nesai) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() mesela bu başlıkta tartışılan "Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde iktidara alternatif bir parti olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi." ifadesi bana göre doğru bir ifadedir.
ama buna bile tahammül edemeyen insanlar var bakın forumda ve bunu bile eleştiriyorlar, kızıyorlar. Akp doğru bir şey söylerse ona ben rahatlıkla doğru derim, sizden de onu beklerim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() tecrübelerime göre ... chp lilerle tartışmaya girerim ama saadetlilerle girmem ... redyellow sen olmayabilirsin ama çoğu saadetli yanlış yolda... ben saadeti aynen arabistan yöneticileri gibi görüyorum... dinle milleti kandırmaya çalışıyolar.... erbakanın su sözünü kim savunabilir.... ak partiye oy veren cehennemde yerini hazırlasın
bir ikincisi .... temmuz 2007 seçimlerinde çağlayanda söylediği çirkin sözü.... sen ruhbanmısında kimin cennete veyaz cehenneme gireceğini söylüyosun... kızıda ona çekmiş oda aynı yolda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
İstersen tekrar tekrar yazyım mı? Fakat DİNLE MİLLETİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR sözünü kesinlikle reddederim. Chplilerle tartışırım saadetcilerle tartışma diyorsun ama bu sözü söyleyerek zaten chplileşiyorsun. Dinle milleti kandırmak demek dine, dinin emir ve kurallarına gerçekten inanmadğı halde dindar görünmek demektir. Bunu da bu ülkede en iyi chp yapar. Hatırlayın chpnin çarşaf açılımını vs. Saadet için "dinle kandırıyorlar" demeniz çok ağır olmuş. Tecrübelerime göre demişsin ama ben siyasette de hayatta da senden daha tecrübeliyim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() peki erbakanının o sözlerinide destekliyomusun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() anladım ki benim yazdıklarımı hiç okumuyorsun
![]() 47.sırada yazılı yazımı okursanız bunun cevabını rahatlıklı görürsünüz. Alıntı:
Bu sözden sonra söz söylenmez. Fiemanillah.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() AK Parti-Saadet Partisi koalisyonu olmasını çok istiyorum. O zaman bu ülkenin önünde duran olamaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|