işte o yüzden diyorumki buraya üye olup...bu caniye hak veren bütün üyeleri bir yere tıksınlar..
Kardeş.. bu ülkenin temel meselelerinden birisi de hukuk.. Kimi nereye tıkacaksın.. Adam öldürülüyo..polis yakalıyo.. mahkemede serbest.. Kapkaçcısı, hırsızı, bilimum avanesi ilk celselerde serbest.. Keşke senin dediğin gibi olsa karde.. keşke ama bu ülke de olmaz.. Belki olur ama benim 'Belki' torunlarım görür..
Kardeş.. bu ülkenin temel meselelerinden birisi de hukuk.. Kimi nereye tıkacaksın.. Adam öldürülüyo..polis yakalıyo.. mahkemede serbest.. Kapkaçcısı, hırsızı, bilimum avanesi ilk celselerde serbest.. Keşke senin dediğin gibi olsa karde.. keşke ama bu ülke de olmaz.. Belki olur ama benim 'Belki' torunlarım görür..
işte bizde bu ülkede yaşıyoruz...sizde haklısınız...bunlar benim temennileri..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.