02-07-2009, 00:52 | #1 |
Dikkatli Bakılması Gereken Ayetler
Faiz yiyenler (kabirlerinden), şeytan çarpmış kimselerin cinnet nöbetinden kalktığı gibi kalkarlar. Bu hal onların "Alım-satım tıpkı faiz gibidir" demeleri yüzündendir. Halbuki Allah, alım-satımı helâl, faizi haram kılmıştır. Bundan sonra kime Rabbinden bir öğüt gelir de faizden vazgeçerse, geçmişte olan kendisinindir ve artık onun işi Allah'a kalmıştır. Kim tekrar faize dönerse, işte onlar cehennemliktir, orada devamlı kalırlar. ((2-275 El bakara))
------------------------------------------------------------------- Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah’adır. (ÂLİ IMRÂN suresi 28. ayet):
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-05-2009, 19:29 | #2 |
sanırım bu konuyla beraber AKP li 13bin kişi donup kalır...
recep tayyip : faiz dünyanın gerçeğidir.. recep tayyip : abd bizim her zaman müttefikimizdir.. bu Kuran-ı Kerime karşı gelmek midir ? yoksa başka bişeymi .. 13bin kişi bana bunu adam akıllı açıklasın yada moderatör bu mesajı forumdan silsin admin beni forumdan atsın... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|