![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Benim bildiğim flört kelimesi yabancı olup evlenmeden evli gibi yaşama anlamına geliyor......, benim yazımdaki amaç dediğim şey sadece cinsel değil tabi sizin kafanız oraya çalışıyosa benim suçum değil ve bizim dinimizde el ele tutmakda dahil yasak.....;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Komik olma lütfen. ''flört'' kelimesinin kökenini mi tartışıyoruz içerdiği manayı mı_ Merak etme ben yılarca o tefsirleri okudum, kuranı okudum. Kuranda açık ayet vardır ''karılarınızı dövebilirsiniz'' diye. Daha ne tefsirinden söz ediyorsun sen!? Sen önce yazdıklarını oku ondan sonra konuş. Sen yazdıklarının farkında değilsin heralde. Ben senin yazdıkalrına göre cevap verdim. Ayrıca sevdiğin insanın aşık olduğun insanın elinin tutmak kadar güzel bir şey var mı ya!? Ona sarılmak ''seni seviyorum'' demek kadar güzel bir şey var mı? Hala daha kalkmış ''elele tutuşmak bile günah'' diyerek, mantığının ne denli sığ olduğunu gösteriyorsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Sen Tayyip Erdoğan gibi bir söylediğini iki üç cümle sonra unutuyorsun. Tayyip Erdoğan ''ben sana sayın diyorum, sen bana sen diyemessin'' diyor, bir kaç cümle sonra ''sen '' demeye başlıyor, seninkisi de aynı. Bak bu senin yazdığın. flörtte birbirleri tanıyorlar yapacaklarını yapıyorlar sonrada ayrıl başkasıyla ya siz değilmisiniz zaten sağlıklı evlilik 3 yıl sürer sonrası bozulur diyen.....
Al işte sen kendi yazdığını iki üç yazı sonra inkar edşiyorsasn ben ne yapayım sana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Harama helal diyenlerle tartışmam tartışma benim açımdan kapanmıştır sana bu cevabıda yazmazdım ama adım kaçtı olmasın diye yazdım..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|