AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-10-2009, 11:13   #21
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
İmam'ın Kayığı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
turk_of_the_TOON sen demek ki kendi kuranındaki ayeti bilmiyorsun, ya da işine gelmiyor. Bu bir ayrıca sen sana biçilen kıyafeti giyerek zaaten biri ya da birilerinin boyunduruğu altına girmey6i kabul etmiş oluyorsun bu da iki. Sana şunuda söyliyim , ben ''flörtü savunuyorum'' dediysem o flört aşamasında o kızla cinsi birliktelik yapacağım anlamına gelmez tamam mı? Sonuçta o kızında bir hayatı var ve neden ben o ayrılırsam kızın geleceğıni elinden alayım. Flört etmek saadece gez toz , ye iç, canın çekerse birlikte ol işine gelmedimi ayrıl demek değildir ve ben buna TAMAMEN KARŞIYIM. Çünkü sadece cinsi birliktelik için çıkanlara kızlara ne bayan gözü ile bakarım ne de erkeklere erkek gözü ile. Çünkü onların yaptıkların ı zaten tabiattaki mahlukatlar zaten yapıyor. O mahlukatlar hiç olmazssa doğalarının gerektirdiğini yapıyorlar. Sırf heva'sı için değil. Ama şu bir gerçek ki, flört aşamasında tabiki çiftler arasında temaz olacak. Yani elele tutuşmak sarılmak v.s. Ama sırf cinsi münasebet için çıkılmasına SON DERECE KARŞIYIM. Kuran da yok mu ayet, ''kadınlarınızı dövebilirsiniz'' diyen. Sana o ayeti hatırlatırım. Nasıl islamda kadına dayak yokmuş.
SEn git tefsir oku ondan sonra benim dini bilgime sataş......

Benim bildiğim flört kelimesi yabancı olup evlenmeden evli gibi yaşama anlamına geliyor......,

benim yazımdaki amaç dediğim şey sadece cinsel değil tabi sizin kafanız oraya çalışıyosa benim suçum değil ve bizim dinimizde el ele tutmakda dahil yasak.....;)
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2009, 11:18   #22
Kullanıcı Adı
İmam'ın Kayığı
Komik olma lütfen. ''flört'' kelimesinin kökenini mi tartışıyoruz içerdiği manayı mı_ Merak etme ben yılarca o tefsirleri okudum, kuranı okudum. Kuranda açık ayet vardır ''karılarınızı dövebilirsiniz'' diye. Daha ne tefsirinden söz ediyorsun sen!? Sen önce yazdıklarını oku ondan sonra konuş. Sen yazdıklarının farkında değilsin heralde. Ben senin yazdıkalrına göre cevap verdim. Ayrıca sevdiğin insanın aşık olduğun insanın elinin tutmak kadar güzel bir şey var mı ya!? Ona sarılmak ''seni seviyorum'' demek kadar güzel bir şey var mı? Hala daha kalkmış ''elele tutuşmak bile günah'' diyerek, mantığının ne denli sığ olduğunu gösteriyorsun.
İmam'ın Kayığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2009, 11:21   #23
Kullanıcı Adı
İmam'ın Kayığı
Sen Tayyip Erdoğan gibi bir söylediğini iki üç cümle sonra unutuyorsun. Tayyip Erdoğan ''ben sana sayın diyorum, sen bana sen diyemessin'' diyor, bir kaç cümle sonra ''sen '' demeye başlıyor, seninkisi de aynı. Bak bu senin yazdığın. flörtte birbirleri tanıyorlar yapacaklarını yapıyorlar sonrada ayrıl başkasıyla ya siz değilmisiniz zaten sağlıklı evlilik 3 yıl sürer sonrası bozulur diyen.....

Al işte sen kendi yazdığını iki üç yazı sonra inkar edşiyorsasn ben ne yapayım sana
İmam'ın Kayığı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2009, 11:23   #24
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
İmam'ın Kayığı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Komik olma lütfen. ''flört'' kelimesinin kökenini mi tartışıyoruz içerdiği manayı mı_ Merak etme ben yılarca o tefsirleri okudum, kuranı okudum. Kuranda açık ayet vardır ''karılarınızı dövebilirsiniz'' diye. Daha ne tefsirinden söz ediyorsun sen!? Sen önce yazdıklarını oku ondan sonra konuş. Sen yazdıklarının farkında değilsin heralde. Ben senin yazdıkalrına göre cevap verdim. Ayrıca sevdiğin insanın aşık olduğun insanın elinin tutmak kadar güzel bir şey var mı ya!? Ona sarılmak ''seni seviyorum'' demek kadar güzel bir şey var mı? Hala daha kalkmış ''elele tutuşmak bile günah'' diyerek, mantığının ne denli sığ olduğunu gösteriyorsun.
Sen galiba ne yazdığının farkında değisinki kuranı okudum diyorsun Haram olan şeye helal diyorsun İslam dini kadar bayana önem varen ne başka bir din var nede kültür.....
Harama helal diyenlerle tartışmam

tartışma benim açımdan kapanmıştır sana bu cevabıda yazmazdım ama adım kaçtı olmasın diye yazdım.....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)