AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-11-2009, 14:43   #1
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Alıntı:
Yarın Milli Görüş gençleri ve kendi çocukları arasında Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer'e küfredenler, Hz. Aişe'yi zina ile itham edenler, mut'a nikâhı yapanlar çıkarsa hiç kimseyi değil kendilerini suçlasınlar.

Milli Görüş liderleri ve Saadet Partisi'ne yön verenler şimdiden karar vermek zorundadır.

Allah dostlarını ve âlimleri rehber edindiğini düşündüğümüz Milli Görüş çizgisini aynı doğrultuda mı sürdürecekler, yoksa makas mı değiştirecekler?

Allah ve Rasulü'nü, Kur'an'ı, sahabileri ve Allah dostlarını seven ve sayan gençler mi yetiştirecekler, yoksa Allah Rasulü'nün vefatından sonra sahabelerin büyük çoğunluğunun dinden döndüğünü iddia eden ve onlara lanet okuyan bir nesil mi yetiştirecekler?

Çocukları için Hz. Ebu Bekir ve Hz. Ömer'in yolunu mu seçecekler, Ebu Lü'lüe El-Mecusi'nin yolunu mu?
bu kadar saçma ve aptalca bi yazı uzun zamandır okumamıştım...yazar kimdir bilemem..ama bu mudur yani milli görüşten anladığı..ben milli görüş zihniyetinin ölse bile hümeyni zihniyetine girmeyeceğini biliyorum..tüm toplantılarımızda ümmet bilnci..sahabe aşkı..rasul sevgisi aşılamaya çalıştığımız partimizin çatısı altında..yazarın dediği gibi haşa ne hz.Ebubekre nede hz Ömere küfredilmez...alimler baştacımz dır..zaten bizden bu kadar korkmalarıda bu alimler sevgimiz değilmidir...hz aişe olayına zina diyen...sahabeleri yok sayan dinden çıkmıştır zaten...kuran eğer yer vermişse..haşa bunun aksini idda edecek bi milli görüşlü asla olamaz...eğer aksini söyleme cüretinde bulunacak kadar beyinsizse o zaten milli görüşlü değildir...mute nikahı konusuna gelince..
mute nikahı tabikide asla!!!
ama son zamanlarda diyanet camiasında benimsenmeye çalışılan bir durum..
bu durumun vehameti ne zaman anlaşılacak bilmiyorum..
diyanetten bu konuda asla diye bir fetva bekliyoruz..
tabi diyanetle ilgileenen sayın bakanı göreve çağırarak...

aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-11-2009, 22:57   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadar saçma ve aptalca bi yazı uzun zamandır okumamıştım...yazar kimdir bilemem..ama bu mudur yani milli görüşten anladığı..ben milli görüş zihniyetinin ölse bile hümeyni zihniyetine girmeyeceğini biliyorum..tüm toplantılarımızda ümmet bilnci..sahabe aşkı..rasul sevgisi aşılamaya çalıştığımız partimizin çatısı altında..yazarın dediği gibi haşa ne hz.Ebubekre nede hz Ömere küfredilmez...alimler baştacımz dır..zaten bizden bu kadar korkmalarıda bu alimler sevgimiz değilmidir...hz aişe olayına zina diyen...sahabeleri yok sayan dinden çıkmıştır zaten...kuran eğer yer vermişse..haşa bunun aksini idda edecek bi milli görüşlü asla olamaz...eğer aksini söyleme cüretinde bulunacak kadar beyinsizse o zaten milli görüşlü değildir...mute nikahı konusuna gelince..
mute nikahı tabikide asla!!!
ama son zamanlarda diyanet camiasında benimsenmeye çalışılan bir durum..
bu durumun vehameti ne zaman anlaşılacak bilmiyorum..
diyanetten bu konuda asla diye bir fetva bekliyoruz..
tabi diyanetle ilgileenen sayın bakanı göreve çağırarak...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 23 Misafir)