AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-14-2009, 00:07   #10
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Alıntı:
seyma_6500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pardon ama ben güzel yazı demekle yazılan yazıya katıldıgımı fikirlerimi ifade ettigini soylemek istedim ki cümledende anlaşılıyor..bırakında yaptıgım yorumun içerigine veya uzunluguna ben karar vereyim..diger cümlelerimin konuyla alakasız oldugunu düşünmüyorum..başlıgı dikkatle okursanız sevininrim..benm gözümde milli goruşün nereye koştugunu belirttim ben de ..selametle..
Pekala, madem yazıya katıldınız, yazıda yazılanlara da katılmış oluyorsunuz.

Yazıda da milli görüş için şia içine sızdı, yakında hz.ebubekire, hz.ömere küfür edenler çıkarsa şaşmayın türünde şeyler var.

Erbakan hocanın bazı söylemleri için kızan sizler (o sözlere bende kızıyorum, söylemese daha hoş olur diyorum) bu şekilde bir eleştiriye nasıl güzel buluyorsunuz?

Bu acımasızca bir şey değil mi?

Milli görüşçülerden hz.ebubekire, hz.ömere küfür eden niye olsun? Bunu yapan milil görüşçü olabilir mi?

Hem erbakan hocanın o sözlerine kızacaksınız hem de o söz kadar ağır,belki daha ağır sözleri de alkışlayacaksınız. Bu çelişki değil mi?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi