![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
-"bilhassa bu vatanın gerçek sahipleri olan dindar insanlar" demişsin, bu ne demek ? Dindar olmayanlar bu vatana sizin kadar sahip değillermi ? -Çiftçi başbakana soru soracak ve provakatör olacak, ne güzel bir anlayıştır bu. -Rıfat sen daha bu forumda yokken ben vardım ve çok güzel tartışmalarımız oldu haaa bu arada adamlığı senden öğrenecek değilim, artist. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
varlığını kanıtlamaz,kürt-islam ayaklanması hayal ürünü ve söylediğim gibi bu sözde ayaklanma,Müslüman Kürt aydınlarını,halkını yıpratmak ve ingilizlerin İsmet inönü eli ile ülkemizi parçalamak amacı yapılmış bir komplodur. cennet vatanımızın sahipleri maalesef anayasa belirtildiği gibi sizlersiniz, ama keser döner,sap döner,gün gelir,hesap döner sözünde olacağı gibi herşey bitmedi ve bu vatanın gerçek sahiplerinin kimler olduğunu yakında anlayacaksınız. sana bir de çiller örneğini vermeme rağmen tartışmayı sürdürmen ve başbakanımıza olan üslubu sert olan ahlaksız bir adam'a ANANI AL DA GİT sözü -cuk- diye oturdu. güzel tartışma olmuşmuş senin bu 1930'larda kalmış gerici kafan ile diyalog kurmak en azından ben içime sindiremiyorum,Millet ve halk düşmanı ETÖ'yü destekleyici yorumlarda bulunmak adam olanın yapmayacağı bir iştir. unutma ki burası Akpartiforum'dur,artist ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() susurluk raporunun orjinalini tutmuşlar bulgaristanda suratına yumruk yiyen başbakana vermişler....
![]() O rapor kimbilir ne hale geldi şimdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Bu ülkede adam gibi gazete okuyan ülkesini bilen insanlar bu haberle karşılaşınca şaşırmaz !
Zamanındada Şemdinli dosyası kazaya uğramış sayfaları kaybolmuştu; ---> http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=550511 Demirel ailesinden Murat Demirel'in dosyasıda kaybolmuştu ---> http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=640488 İlhan Selçuk'un cuntadan yargılandığı davanın dosyası genelkurmayda kaybolmuştu; ---> http://www.samanyoluhaber.com/haber-111509.html Uğur Mumcu'nun büyük ihtimalle öldürülmesine sebep olan hazırladığı Kürt Dosyasıda kendisi suikaste kurban gittikten sonra bulunamamıştı. Bunlar hızlıca düşününce aklıma gelenler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Rıfat, işte bak bu söylemin olmamış kardeşim. Her ne kadar diğer söylemlerinede birkaç satır yazardım ama bunu okuduktan sonra onların önem dereceleri düştü diğerlerinin. Bak güzel kardeşim bizler burada konu açıyoruz tartışıyoruz, zamanı geliyor sertleşiyoruz ama bu senin yazdığın çok farklı birşey. Bunu nasıl yazabiliyorsun ? Bu söylem "bizler - sizler" diye ayırımcılık yapanların ağızlarına yakışır, o ağızlarda sakızdır bu kelimeler. Ben kendi adıma söyleyebilirimki bu vatan toprağını korumak için geçmiştede gelecektede cahili, okumuşu, başı kapalısı, açığı, namazını kılanı, kılmayanı, içki içeni, içmeyeni, müslümanı, alevisi, dinsizi, solcusu, sağcısı işte bütün bunlar o gün geldiğinde bu vatan için üzerine düşen görevi yapar. Ama sen böyle haddin olmayarak "dindar - dindar olmayan" yaftası etiketi yapıştırırsan, keser döner sap döner işlerine girersen olmaz, evet o sap döner hepimize birden yapacağını yapar. Sonra elin amerikalısı ingilizi yahudisi ülke kaynaklarını sömürürken bön bön bakarız birbirimize, "ulan biz ne yaptık" deriz. Benim ailem müslüman, dedem öyleydi, nur içinde yatsınlar rahmetliler öyleydi, annem öyle, ben öyleyim ama ne hikmetse sizlerin gözünde bir türlü "müslüman" olamıyoruz bizler. Sizler buna karar verecek mertebeler misiniz, sizmi bunun ayırımını yapacak kişilersiniz ? Senmisin bu yüksek rütbe insanı, sanamı kalmış bunun kararını vermek ? Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun sen ? Rıfat bu vatanın gerçek sahipleri sizseniz biz kimiz kardeşim ha biz kimiz ? Biz kimiz biz ? Anlat sen kimsin ? Aklını başına al, ayırımcılık yapmadan adam akıllı kelimeler kullan. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|