![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
Dtp'nin yükselişinden bahsetmişsiniz.Tam tersine ezik ayaklarına yatamayacakları için artık onlara oy çıkmayacaktır.İnsanlar artık daha demokrat partilere yönelecektir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Alıntı:
Çok fevri düşünüyorsunuz, bu düşünce ile, bu zihniyet ile asla ve asla bir yere varamazsınız. Yukardaki resimlerle bizim tartışmamızın hiç bir alakası yok. olamaz da. Siz TÜM DTPLİLERLE..... diyerek başladınız. Ben 49 yaşındayım, hiç bir şeyi de unutmam kolay kolay. Unutmadığım için de böyle fevri davranmayın diyorum, bu şekilde davranış bu ülkeyi 12 eylül öncesine dönüştürür. tüm bölücüler, bu ülkenin düşmanları da zaten türk-kürt çatışmasını istiyor, 12 eylülden öncesine dönülsün istiyor, o zaman sağcı-solcu çatışması çıkartıp binlerce insanımızı öldürttüler, sonra da darbeyle gelip başımıza oturdular. Şimdi de türk-kürt çatışması çıksın, gene gelip biz başa oturalım istiyorlar. Bu oyuna gelmeyin. Siz tüm dtpliler diyerek başlarsanız başkaları da tüm akpliler diyor, tüm saadetciler diyor vs.vs. Ve son olarak tekrar edeyim: Bu ülkede milyonlarca DTPli vardır. Bunların hepsini idam ederek (zaten mümkün değil de) ancak kendinizi tatmin edersiniz, başka hiç bir işe yaramaz, kan ile temizlik olmaz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Siz, Nisa syresi 91. ayette Allah ne buyurmuş biliyormusunuz ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Fizilali Kuran tefsiri, Nİsa Suresi 91. Ayet:
Alıntı:
***** Kuranı, ayetleri kendi işimize geldiği gibi yorumlarsak Allah muhafaza yanlış yapmış oluruz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
katılıyorum... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() yahu;
PKK = Terör Şirketi DTP = Provakasyon Şirketi Bunların kürtlerle uzaktan yakından bir alakaları yok ! Zaten ermeni asıllılar, kürtçe bilmiyorlar. O sorunu kaşıyarak büyütmek için var onlar. İyi paralanıyorlar. Yalan propagandalarla tehditle oradaki halkı kandırdılar oy aldılar öyle. Yılın diğer 364 günü kürt sorunu çıkartıp iç karışıklık çıkartmak için çalışıyorlar. Bunları Nisa suresi 91. ayet kapsamında değerlendirip yakaladığın yerde öldüreceksin. Kısas ta bize hayat vardır. Dün gene bir polisi şehit ettiler Adana'da gene aynılar işte hala anlamayan kalmasın şunu. Birde terör şirketinin uzantıları KCK diye yakalanırken o gösterileri yapan polisi taşlayan apo diye slogan atanları neden yakalamak öldürmek yerine emniyet dağıtmaya çalışıyor su sıkarak gaz bombasıyla biber gazıyla neden yakalamıyor bizi izah etsin bana lütfen! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
![]() Alıntı:
2011 seçimlerine çok fazla kalmadı. O zaman kimin haklı kimin haksız çıkacağını beraber göreceğiz. Selametle. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |