![]() |
#101 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#102 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#103 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Ben sizin yanlışlıklarınızı yazdım, başka bir savunma veya destek yok, iyi oku ![]() |
||
![]() |
![]() |
#104 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#105 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#106 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#107 |
![]() sende recebe sor ite sayın şehite kelle derken hiçmi yüzü kızarmamış şehitle pkk leşini bir tutarken hiç mi utanmamış milleti açlık sınırının altında yaşatırken hiçmi utanmamış
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
![]() senin değil SİZİN dedim.
SİZ, yani mhpnin, sizin partinin. ha senin ne yanlışın olmuş onu soruyorsan; yanlışı desteklemek de yanlıştır. MHP yanlıştır, onu desteklemekte dolayısıyla yanlıştır. MHP yanlıştır çünkü yalan söylemiştir, apoyu kızılıyda sallandıracağız demiştir, onu idamdan kurtaran bekletmeyi yapan, başbakanlıkta dosya beklesin diye altına imza atan mhp olmuştur. Milliyetçiyiz demiştir,kemal derviş gibi abdden ithal birisiyle yıllarca ekonomiyi teslim ederek ülkeyi perişan etmiştir. Bir sürü hata. |
|
![]() |
![]() |
#109 | |
![]() Alıntı:
ben akpli değilim ki... ![]() Sizi eleştiren herkes akpli size göre değil mi, sizin yanlışınızı söyleyene hemen akpli damgası vurmaktan bir türlü kendinizi alamıyorsunuz. Uyanın uyanın! Sizi chpliler hariç herkes eleştiriyor artık! Bi tek chp sizinle gurur duyuyor!!!! |
||
![]() |
![]() |
#110 |
![]() sizin bakanlarınızda hep çifte vatndaş yanlışı desteklemedim ben şu meclisdeki parti liderlerinden sadec devlet bahçeli hakkında dokunulmazlığının kalkmasıyla ilgili dava yok buda eb temiz parti olduğumuzun göstergesidir
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|