![]() |
#121 | |
![]() Alıntı:
ben bunu bilir bunu söylerim orda bi oyun oldu tek başımıza iktidar olalalım mutlaka asarız hem ozamanlarda asılması için eimizden geleni yaptık |
||
![]() |
![]() |
#122 | |
![]() Alıntı:
1- Yasa değişiklikleri nerede yapılır ? 2- İdam cezası 12 Ocak 2000 tarihinde Devlet Bahçeli'nin de imzası bulunan basın duyurusuyla kaldırıldıysa, 2 Ağustos 2002 tarihinde kaldırılan şey neydi ? 3- Mensubu olduğunuz siyasi partinin AB uyum yasalarına ve idam cezasına karşı olan yaklaşımı nedir ? Bu sorularımı cevaplandırırsanız memnun olurum. |
||
![]() |
![]() |
#123 |
![]() devlet bahçeli belki partisini bir kısım kızıl elmacılardan arındırdı ama Ergenekon Terör Örgütü hakkında yargı sürecine saygılıyız diyerek geçiştirmesi ve kamuoyunu tatmin edecek söz ve beyanlarda bulunmaması samimiyetini konusunda beni kuşkulandırıyor.
KIZIL ELMA KOALİSYONUNDA olan;sedat peker,veli küçük,kemal kerinçsiz ile alakalı bazı mhp'lilerden övgü dolu sözler görmekten dolayı inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz. MHP'Yİ PKK ile irtibatlandırmam işte bundan dolayıdır,YA ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNDEN taraf olacaksınız ya da MİLLETTEN taraf olacaksınız ! Tercih Sizin ? |
|
![]() |
![]() |
#124 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#125 |
![]() ha bu arada kızıl elma esas olarak yanlış bi düşünce değil ama şu an ağzında sakız yapanlar yanlıştır bişe diyemem
|
|
![]() |
![]() |
#126 |
![]() Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Spor | Sağlık | Kültür Sanat | Teknoloji | Eğitim | Arşiv | Yazarlar | RSS
![]() Bu görüntülerde küçük, terör örgütü ele başı Öcalan'la sohbet ederken ve dağdaki teröristlere tarih dersi verirken görülüyor. Kamuoyu Yalçın Küçük ismini terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile PKK kampında çekilen bu fotoğraflarından ve Öcalan ile samimi diyaloglarından tanıyor. Gizli tanıkların Abdullah Öcalan'ın beyni dediği Yalçın Küçük'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ergenekon sanığı Yalçın Küçük, bir yandan PKK kampında Abdullah Öcalan ile yan yana görülürken bir yandan da PKK'nın yayın organında boy gösteriyor. PKK'nın kanalında, Türk halkından yabancı ve düşman gibi söz eden Küçük'ün katıldığı programa zaman zaman Öcalan da telefonla bağlanıyor. Bu görüntülerde de Yalçın Küçük, terör örgütü lideriyle koyu bir sohbet içinde. Küçük, üçüncü iddianameye yansıyan ifadelerinde Abdullah Öcalan'a hiç bir zaman "başkanım" diye hitap etmeyeceğini ve Öcalan'ı hiç bir şeyin başkanı olarak görmediğini söylüyor ancak görüntüler Küçük'ü yalanlıyor. PKK'nın beyni olduğu iddia edilen Küçük'ün bir yandan övgüler dizdiği terör örgütüne yapılanma konusundaki tavsiyeleri de dikkat çekiyor. Beka vadisinde kaydedilen bu görüntülerde ise Yalçın Küçük teröristlere tarih dersi veriyor. Dersin konusu ise etnik ayaklanmalar ve devletleşememenin sebepleri. KIZIL ELMA'nın sol kanadını oluşturan milliyetçi yalçın küçük www.samanyoluhaber.com ! adresine girerek AKparti düşmanı Yalçın küçük'ün APO ile çekilmiş video'ya bakabilirsin. PKK'lı yalçın küçük'ün MHP ve devlet bahçeli'yi kendisine karşı bir sözünü duydun mu ![]() ve ABD işbirlikçisi iftiralarını atan YALÇIN KÜÇÜK APO ile sarmaş dolaş fotoğrafları ve methiyeleri çıktı? |
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]() Arkadaşım sen neden sürekli böyle konu ile alakasız şeyleri kopyala/yapıştır yapıyorsun ?
Kendi özgün fikirlerin varsa buyur yaz, başkaları da okusun ve bir tartışma ortamı oluşsun. Yoksa böyle parti fanatikliği yaparak kendini komik duruma düşürüyorsun. Konu Emir Timur tarafından (08-22-2009 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#128 |
![]() yalçın küçükle mhp nin ne alaksı var anlamış değilim
|
|
![]() |
![]() |
#129 |
![]() kızıl elma koalisyonu ulusalcılar ve bazı ülkücülerin 2003 yılında birlik olarak
kurdukları bir yapıdır ve doğu perinçek bu oluşum başında bulunmaktadır. maalesef devlet bahçeli ETÖ'yü karşısına almadığı sürece MHP'yi PKK ile çıkarları için işbirliği içinde olduğunu düşüneceğiz ki APO'yu ABD-İSRAİL-AB'nin dayatmaları ile ipten alması buna işaret ediyorum. ayrıca emir timur,bilinçaltınızda neler yattığını daha önce ki yazdığınız provakatif yazılar ile kendinizi ele verdiniz.forumdan atılmadan önce hangi siyasi partiye mensub olduğunu söylerseniz mutlu oluruz,ülkücü gibi mert ve delikanlı olup fikrinizi ve zikrinizi söylemenizi bekliyorum. |
|
![]() |
![]() |
#130 |
![]() Provokasyonla ne alakası var ?
Bakalım dedim yazdıklarıma nasıl bir tepki verecekler. Ama yazdığım yazılara kimse ses çıkarmadı. Aksine çoğu kişinin hoşuna bile gitti. Bunun neresi provokasyon oluyor ? Demek siz yazdıklarımı kabul ediyorsunuz. Hem ben neden forumdan atılayım ? Yoksa karşıt görüşlere tahammülünüz yok mu ? Bu mu sizin demokrasi anlayışınız ? Sanırım siz demokrasi kavramını üfürükçü tekerlemesi falan sanıyorsunuz. Bu arada merak ediyorsan hemen ne olduğumu söyleyeyim. Türk milliyetçisiyim, Türkçüyüm, Turancıyım. Şimdi istediğin kadar konuşabilirsin. Ben seni ciddiye de almam. Çünkü ciddiye alınacak biri değilsin. Konu Emir Timur tarafından (08-22-2009 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|