![]() |
#1 |
![]() evet bir vatandaş olarak kürt açılımının fazla abartılmasını protesto ediyorum, yok eurovisiona kürtçe katılmalı, yok üniversitede kürtçe okul açılmalı, yok kürtçe polis olmalı gibi bu tür açılımlara çok karşı çıkıyorum, kürtçe diline bu kadar önem veriliyorsa aynı hassasiyette lazca diline önem verilmelidir aynı hakları bende istiyorum bir laz biri olarak, bu haklarım yerine getirilmezse bende dağa çıkar silahımla çevreyi tehtid ederim haksızmıyım, kürtçenin bu kadar abartılmasındaki rahatsızlığımı dile getirdim sanki diğer diller yok bunlarada açılım yapılmalıdır...
saygılar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abartılan hiçbir mevzu söz konusu değildir.Şayet bu demokratik açılımda atılması gerekilen somut adımlar var ise,o adımlarda hükümet tarafından atılmaktadır.Bu süreçte herkes sağduyulu olmalıdır.Bunun güvencesi R.tayyip Erdoğandır!Kendisi yanlış hiçbir açılımın arkasında durmaz.O bu kadar samimi ve dürüst davranıp,candan sorunların çözümü için uğraşıyorsa bir bildiği vardır ki çabalıyor..Geriye kalanların ise destek olmaktan başka alternatifleri yok.Çünkü bu mesele yabancı bir devletin,bizden olmayan bir ırkın sorunu değil,öz be öz Türkiyenin sorunudur.Bu sorunu kim yarattıya gelince elbette ETÖ ve dış mihraklar..Özetle bu tür kaygı ve endişelerden kaçınmak,sürecin selameti için birlikte adım atmak elzem olandır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Esasında söylediklerine katılıyorum Atmaca 53. Lakin gel gelelim ortada büyük bir yara var. Ve senelerdir kapanmıyor.
Bu açıdan müspet alanlarda atılacak adımları desteklemekle beraber , ilerde diğer farklı etnik grupların da bu ayrıcalıkları göz önünde bulundurup, pkk gibi bir oluşuma gidebileceği de aklıma gelmiyor değil. Zira çok karmaşık, girift bir duruma dönüşmüş durumda bu olaylar.. İnşeAllah hayırlısı olur hakkımızda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ayrıca şunuda belirtmek isterim ki lazlar trt binasında lazca tv istiyoruz diye defalardır kampanyalar, faacebook grupları açılıyor bu açılıma neden destek verilmiyor, uydumuzda gürcü rustavi kanalının menü seçeneğinde lazca radyo var ama trt devlet kanalında lazca tv yok mahlesef çok üzülüyorum bir laz olarak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bahsi geçen konuları dillendirenler süreci sulandırarak baltalamak isteyenlerden başkaları değiller.Kimsenin böyle bir açılım yapacağı yok.Böyle bir tartışma bile işlenen sürece zarar vermektedir.
Lazlar için hak isteyen vatandaşa soruyorum. Topraklarınıza yatırım mı yapılmadı. Bu millet bu devlet sizlere kucakmı açmadı. Kendinizi bu toprakların sahibi gibi görüyorsunuz ki(güzel olanda bu) kendinizi ispatlamaya veya bende burdayım deme ihtiyacını duymuyorsun. Bu süreçte Türk tanımıda değişecek ve Laz'larında etnik hakları tanınacak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() inşallah dediğin gibidir, yoksa bu ülke bölünür, demokrasiyi daha da zora sokacaktır.
bide apo dikkate alınmalıdır diye dtpliler ak partiye yükleniyor inşallah başbakanımda bunun farkındadır bunların dediklerini yapmıyacaktır inşallah ben öyle umut ediyorum. ayrıca terörist anne ile şehit annesini birlikte görüntülenmelerinide hiç doğru bulmuyorum ben rahatsızım bu tür buluşmalara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
ben şunu diyorum lazca tv kurulması için sizlerden detek bekliyorum, desteğinizi esirgemeyin, destk çıkın ki trt lazca tv kursun. Konu ATmaCA53 tarafından (09-07-2009 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|