AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-17-2009, 17:44   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart AK Parti 3.Olağan Büyük Kongresi,R.Tayyip Erdoğan Gövde Gösterisi Yaptı!



ÜÇÜNCÜ OLAĞAN BÜYÜK KONGRE
GÜNDEMİ
Kongre Tarihi : 3 Ekim 2009
Başlama Saati : 10.00
Kongre Yeri : ASKİ Spor Salonu Yenimahalle / ANKARA

KONGRE GÜNDEMİ :
1- Yoklama ve açılış ( Tüzük Md: 65, Md: 43 ve Md:44/1)
2- Kongre divanının oluşturulması (Tüzük Md: 65, Md: 44)
A) Divan başkanının seçimi( Tüzük Md: 65, Md: 44.2)
B) Divan heyetinin oluşturulması(Bir başkan yardımcısı ile üç katip üye)( Tüzük Md.65, Md: 44.3)
3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması
4- Gündemin okunması (Tüzük Md:66/1)
5- Yurtdışından gelen konukların konuşmaları
6- Genel Başkan’ın konuşması ( Tüzük Md: 66/1)
7- Faaliyet Raporunun okunması (Tüzük Md:61/2)
8- Gelir-Gider ve Kesin Hesap Raporunun okunması (Tüzük Md: 61.2)
9- Okunan raporların;
A) Müzakeresi
B) Ayrı ayrı oylanması
10- Gelecek dönem tahmini bütçesinin (Tüzük Md:61.2)
C) Okunması
D) Müzakeresi
E) Oylanması
11- Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun ibrasının oylanması (Tüzük Md: 61.2)
12- Tüzük Değişikliği Komisyonu raporunun okunması, müzakeresi ve
oylanması (Tüzük Md:61.2, Md:66.5, Md:159)
13- Dilek ve temenniler
14- Seçimler
A) Genel Başkan seçimi ( Tüzük Md:61.1 ve Md: 76)
B) Diğer organların seçimi
a) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun (MKYK) seçimi (50 asil, 25 yedek)
(Tüzük Md:61.1 ve Md:73.1)
b) Merkez Disiplin Kurulu’nun (MDK) seçimi (11 asil, 5 yedek) (Tüzük Md:61.1 ve
Md:106)
c) Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu’nun (GMPDHK) seçimi
(3 asil, 2 yedek) (Tüzük Md:61.1 ve Md: 99.1)
15- Kapanış

NOT: 1- Çoğunluk sağlanamadığı takdirde; Üçüncü Olağan Büyük Kongre, aynı
gündemle 4 Ekim 2009 günü aynı yer ve saatte icra olunacaktır.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-24-2009, 12:15   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart


AKParti 3 Ekim günü kongre yapacak ve parti vitrinin yenileyecek. Kongrede yeni bestelenen 8. Yıl Marşı çalınacak. Toptan Arınç ve Çelik’in MKYK’ya girmesi bekleniyor.

14 Ağustos 2001’de Türkiye’nin 39’ncu partisi olarak siyasi hayattaki yerini alan AKP, 3 Ekim Cumartesi günü 3. olağan kongresini ASKİ Spor Salonu’nda yapacak. Kongrede, genel başkan ile partinin en yetkili organı olan 50 kişilik asil 25 kişilik yedek Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyelerinin seçimi yapılacak.

VİTRİN YENİLENECEK
Başbakan’ın MKYK’da önemli değişiklikler yapacağı belirtilirken, yeni genel başkan yardımcıları görevlendirecek. Kongreye yine tek liste sunulacak. Başbakan, halen 11 kadın üyesi bulunan MKYK’da yine en az 10 kadın üyeye yer verecek. Erdoğan’ın ayrıca, gençlere de MKYK’da yer vereceği ifade ediliyor.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile TBMM eski Başkanı Köksal Toptan’ın da MKYK’ya gireceği belirtiliyor. Eski Bakan Hüseyin Çelik’in Siyasi ve hukuki işlerden sorumlu Genel başkan yardımcılığına getirilmesi bekleniyor. Erdoğan, MYK’daki değişikliklerle yeni bir parti vitrini oluşturacak ve partiyi en geç 2011’de yapılacak genel seçime götürecek kadro da şekillenecek.
8. YIL ŞARKISI
“Demokratik açılım” da AKP kongresine damgasını vuracak. Kongre günü için açılıma vurgu yapan bir tema oluşturuldu. Bu kapsamda ana slogan “Biz Birlikte Türkiye’yiz” olarak belirlendi. AKP, daha önce “Bu ışık hiç sönmeyecek” ve “Türkiye’nin partisi Türkiye’nin lideri” sloganlarını kullanmıştı.

Kongrede ayrıca yeni bestelenen “8. Yıl Şarkısı” da çalınacak. Şarkıda “Bir ve beraberiz/70 milyon kardeşiz/Ayrı gayrı yok bizde/Çünkü biz Türkiye’yiz” sözleri yer alıyor. Kongrede Türkiye’nin yedi bölgesinden halk oyunları sergilenecek. Yurtdışından gelen konukların da konuşma yapacağı kongrede, Başbakan Erdoğan’ın hem Kürt hem Ermeni açılımıyla ilgili mesajlar verecek. (Gazeteport)
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2009, 12:22   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
3 Ekimdeymiş gidemeyeceğim
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2009, 15:48   #4
Kullanıcı Adı
güliş
Standart
Kongreye gelecek arkadaşlarla orda görüşebiliriz,ben de gelcem inşallah...
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2009, 16:46   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart


Ekim ayının 3'ünde gerçekleştirilecek AK Parti 3. Olağan Kongresi öncesinde "kimlerin kalıp, kimlerin gideceğine" yönelik "çizik toto", parti kurmayları arasında son günlerde en çok konuşulan konuyu oluşturuyor. Kimilerine göre Erdoğan, kongrede parti yönetiminin "en az yarısını" değiştirecek. Kimine göre ise yönetimi "tümden" çizecek.
ODALARINA UĞRAMIYORLAR

Demokratik açılım tartışmaları nedeniyle gündemden uzak geçen kongre kulislerinde gözler, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın hangi isimleri parti yönetiminden uzaklaştıracağına çevrilmiş durumda. Başbakan Erdoğan'a yakın isimler dahi, kendi aralarındaki değerlendirmelerde, tamamen kişisel tahminlerini dile getirmekle yetinirken Erdoğan'ın, son ana kadar bu konuda herhangi bir işaret vermeyeceği belirtiliyor.

Ancak parti kulislerinde, kimlerin gidip kimlerin kalacağına yönelik tahminler de artık daha somut olarak ortaya konulmaya başlandı. Erdoğan'ın, kabinede gittiği değişimin ardından, parti yönetiminde de değişimi sağlayarak yeni bir dönemi başlatacağı tahmin ediliyor. Erdoğan'ın, parti yönetiminde kimleri bırakıp, kimleri alacağı konusundaki tahminler oldukça farklı sayıları içeriyor. Erdoğan'dan, kimlerin değişeceğine yönelik herhangi bir işaret gelmemekle birlikte, bazı parti yöneticilerinin, Genel Merkez'deki odalarına gelmemeleri, yeni dönemde yer almayacaklarına yönelik "mesajı" aldıkları şeklinde algılanıyor.

'KADINLAR DA DEĞİŞECEK'

Erdoğan'ın, parti yönetiminde yer alan kadınlarda bir değişime gideceği söylenirken, yeni dönemde teşkilatı, İstanbul İl Başkanlığı'ndan gelen Mehmet Müezzinoğlu'na bırakacağı kulislerde dile getiriliyor. Ayrıca Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunun da kongrenin ardından, Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik'e verileceği, kulislerde konuşulan bir başka noktayı oluşturuyor.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2009, 18:31   #6
Kullanıcı Adı
Erman İlhan
Standart
Yeni yüzler yeni heyecan demektir.Bence kadronun tümü değiştirilmelidirki rehavet yaşanmasın.Katılmayı çok istiyoruz ama bakalım işlerden fırsat bulabilecekmiyiz..
Erman İlhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2009, 14:21   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Ak Parti'de kapsamlı revizyon !

Ak Parti olağan kongreye hazırlanıyor. 3 Ekim'de Başkent'te yapılacak büyük kongrede Başbakan Erdoğan'ın parti yönetiminde büyük bir revizyona gideceği konuşuluyor. Oldukça hareketli olan parti kulislerinde kimlerin ayrılacağı ve yerlerine hangi isimlerin geleceği konuşuluyor. Yazı Boyutu 10 12 14 16 Yerel seçimlerin ardından kabinede köklü değişiklikler yapan Başbakan Erdoğan'ın benzer değişimi parti yönetiminde de yapması bekleniyor. 3 Ekim Cumartesi günü yapılacak Büyük Kongre'de parti yönetiminde önemli revizyon olacak.

Başbakan Erdoğan ilk olarak MKYK'da değişikliğe gidecek; Erdoğan'ın 50 kişilik Merkez Karar Yürütme Kurulu listesinin yarısından fazlasını değiştireceği belirtiliyor. Başbakan Erdoğan'ın genel seçimde Meclis'e giren genç vekiller ile Meclis dışından bazı isimleri MKYK'ya alması bekleniyor.

Ancak AK Parti'de gözler MYK'da yani 16 kişilik Merkez Yönetim Kurulu'ndaki değişiklikte olacak. Başbakan MKYK'nın 50 kişilik listesinden 12 ismi partinin en üst yönetim organı olan MYK'ya alacak. Genel Merkez'de kulislerin arttığı şu günlerde kimlerin gideceği ve yerlerine kimlerin geleceği konuşuluyor.

MYK listesinin oluşturulmasında tek yetkili isim Başbakan Erdoğan olacak; yani 12 kişilik üst yönetimi Başbakan tek başına belirleyecek.

Erdoğan'ın MYK'da ciddi bir değişiklik yapması bekleniyor; 12 kişiden 7'sini değiştireceği belirtiliyor. Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in parti yönetimine girmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Çelik'in ya Siyasi İşlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına ya da Tanıtım ve Medya'dan sorumlu genel başkan yardımcılığına getirileceği konuşuluyor.

Cafer Tayyar Kala
Samanyolu TV Ankara Haber Müdürü
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2009, 16:13   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
AKParti KONGRESİNDE ÇIKABİLECEK SÜRPRİZLER







28 09 2009 11:30

Türkiye açılım tartışmalarıyla yatıp kalkarken siyasetin gizli gündemi AK Parti’nin hafta sonu yapacağı kongre kulisleriyle çalkalanıyor. Ak Parti kongresini hengi sürprizler bekliyor, neler olabilir?

Haber 7 yazarı Hüseyin Yayman’a göre Başbakan Erdoğan son kongresini yapacak ve partinin 2011 kadrosunu kuracak... Sürprizlere hazırlıklı olmak lazım... Ak Parti kongresini hengi sürprizler bekliyor, neler olabilir?
Başbakan’ın bu haftaki mesaisi kongre olacak. Erdoğan, partide kendisinden sonraki ikinci kişi başta olmak üzere yeni MKYK’yı ve yeni yönetimi oluşturacak. Başbakan kadro tercihiyle Kürt açılımı başta olmak üzere partinin yeni yönünün de işretini verecek.
Alevi açılımıyla başlayıp, Kürt açılımıyla süren, Suriye ile bahar havasında ilerleyen ve Ermeni açılımıyla devam eden sıcak gündem, asıl gündemi unutturmuş durumda. Küresel kriz derinleşerek devam ederken işsizlik rakamları hergeçen gün yükseliyor. Ekonomide rakamlar hala olumsuz ve hükümet çevreleri bu durumdan oldukça kaygılı.
Hükümet dış politikada vites yükseltirken, ekonominin sorunları açılımın gölgesinde kalıyor. Siyasetin gündemi şimdilik açılım tartışmalarıyla meşgulken belli ki meclisin açılmasıyla bambaşka bir gündem olacak. Yani havaların serinlemesiyle Ankara’nın gündemi ısınacak...
Erdoğan, kongrede sadece yeni kurulları seçmekle kalmayacak partiyi 2011 seçimlerine götürecek kadroyu da tayin etmiş olacak. Ona sebep parti çevrelerinde Erdoğan’ın, partinin geleceğini belirleyecek bu kongrede hassas dengeleri gözeteceğini ve Bakanlar kurulundakine benzer bir düzenlemeye gideceği öne sürülüyor.
2011’İN KADROSU SEÇİLECEK!
Başbakan Erdoğan, partisinin gireceği kritik dönem öncesinde son kontrollerini yapacak ve belli ki sadakat ilkesini esas alan yeni bir vitrin düzenleyecek. Parti kurullarında büyük ihtimalle muhafazakâr ve gücünü sadece Erdoğan’dan alan isimler yer alacak. Kongrede oluşturulacak MKYK, MDK ve MYK partiyi Erdoğan sonrası döneme hazırlayacak.
Bu kongre büyük ihtimalle Erdoğan’ın Genel Başkan olarak katılacağı son olağan kongre olacak. Partinin kuruluşunda alınan karar ve Erdoğan’ın geçenlerde yaptığı açıklamalarda da görüldüğü üzere 2011 seçimleri sonrası Erdoğan parti genel başkanlığını bırakacak ve 2012 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde köşke çıkacak. Erdoğan, genel seçimlerde partisini 1. yaptıktan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek ve büyük bir aksilik olmazsa köşke çıkacak. Daha çok zaman var ama Erdoğan kendisinden sonra partiyi kime teslim edeceğinin işaretlerini işte bu kongrede verecek.
Kongre öncesinde parti içinde herkes gözünü Erdoğan’a çevirmiş durumda. Kulislerde bazı isimlerin destek arayışları hız kazansa da görev bekleyenler bir şekilde Erdoğan’a ulaşmak ve projelerini anlatmak istiyor. Parti’nin kuruluşundaki üçlü yapı yerini şimdi Erdoğan’ın tek seçiciliğine bırakmış durumda. Belediye başkanlığı seçiminde, il kongrelerinde ve en son kabine değişikliğinde olduğu gibi nihai kararı Erdoğan verecek. Kongreyle Erdoğan’ın liderliği iyice pekişmiş olacak.
Geçenlerde bir dostum anlattı. Partinin çok önemli isimlerinden birinin yanına yetenekli bir genç gelmiş ve uygun görülürse bu kongrede hizmete talip olduğunu belirtmiş. Partinin güçlü isimlerinden biri olan bu zat o kişiye şu cevabı vermiş. ‘Kongre listelerini bizzat Genel Başkan yapacak ona sebep benim sana fazla bir yardımım olamaz. Sen ne yap, ne et genel başkana ulaş ve talebini kendisine ilet’ demiş. Beğenilse de beğenilmese de partideki işleyiş böyle. Parti içinde beklenti içine girmiş farklı gruplar var. Bir taraftan görev bekleyenler, diğer yandan gizli kulisçiler, başka bir taraftan artık kendisinin değerlendirilmesini bekleyenler...Geçmişin vefasının tesirinde olan ancak geleceği de inşa etmek durumunda bulunan Erdoğan’ın işi oldukça zor.
YENİ BİR VİTRİN KURULACAK...
Kongre bir anlamda Erdoğan’ın kendisiyle imtihanı olacak. Erdoğan ya partinin kurumsallaşmasına önem verecek veya kişileri öne çıkararak kurumsallaşmayı arka plana itecek. Güçlü liderliğiyle parti içinde alternatif bir güç merkezi oluşmasına izin vermeyen Erdoğan, bu tavrıyla parti içi mücadeleyi kendinden sonraya tehir ediyor. Erdoğan bilerek ya da bilmeyerek ‘Post Erdoğan’ döneminde yönetilmesi zor bir parti bırakacak.
Parti kulislerinde en çok konuşulan konuların başında partinin 2 numarasının kim olacağı geliyor. Mir Dengir Fırat’ın ayrılmasıyla boşalan 2 numaraya Abdülkadir Aksu oturmuştu. Bu kongrede Aksu’nun genel başkan yardımcılığının devam etmekle birlikte görev yerinin değişeceği konuşuluyor. Ankara kulislerini yakından takip edenlerin bildiği gibi hangi isim nereye yakıştırılırsa yakıştırılsın Erdoğan’ın sürpriz yapmayı seven mizacı bütün denklemi son anda değiştirebilir.
Tayyip Erdoğan artık bir gelenek haline gelen karar alma biçimine göre kamuoyunda ismi konuşulanların yerine değişik isimleri tercih etse de hafta sonuna fazla bir sürede kalmadı. Ankara kulislerinde Mir Dengir Fırat’ın Kürt açılımına paralel yeniden partide görev alacağı ileri sürülse de Fırat’ın MKYK’ya girmekle birlikte MYK’da görev almayacağı öne sürülüyor.
Erdoğan güvendiği çekirdek kadroyu partinin karar alma süreçlerine de taşıyacak.
SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR!
Hüseyin Çelik’inadı birçok görev için geçerken Erdoğan’ın nasıl bir karar vereceği doğrusu merak uyandırıyor. Kürt açılımıyla birlikte ismi yeniden gündeme gelen Ömer Çelik’inpartide aktif görev alıp almayacağı ilgiyle takip edilirkenbu işleri iyi bilen dostumun değerlendirmesine göre Ömer Çelik parti yönetiminde görev almayacak.Parti kulislerinde bir önceki dönem İstanbul il başkanlığı yapan ve ismi uzun süre bakanlık içinde geçen Mehmet Müezzinoğlu’nunadıTeşkilat Başkanlığı için geçerken, parti kurucularından Haluk İpek’in dinlendirileceği belirtiliyor.
Parti içinden alınan bilgilerde MKYK’nınkabine değişikliğinde olduğu gibibüyük ölçüde değişeceğive yeni isimlerin, yeni yüzlerin listeye gireceği konuşuluyor.Parti kulislerindeMKYK Listesi için ismi geçenlerin bazıları şunlar: Bülent Arınç, Ömer Dinçer, Nihat Ergün, Cemil Çiçek, Feyzullah Kıyıklık, Hüseyin Çelik, Özlem Türköne, İhsan Arslan, Köksal Toptan, Ömer Çelik, Hilmi Güler, Ahmet İnal, Mehmet Müezzinoğlu, Agah Kafkas, Mehmet Ceylan, Suat Kılıç, Sadık Yakut, Ali Osman Sali. Bu işleri iyi bilen dostumun değerlendirmesine göre Köksal Toptan’ın parti yönetimindebir göreve getirilmesi sürpriz olmayacak.
Partinin kuruluşundan bu yana Genel Sekreterlik görevini yürüten ve kuruculardan olan İdris Naim Şahin’in artık yorulduğu bu görevden ayrılacağı ileri sürülse de son kararı Erdoğan’ın vereceğini belirtelim.
Tedbiri elden bırakmayan ve il kongrelerinde radikal değişikliklere gitmeyen Erdoğan’ın kafasındaki yönetim listesi hafta sonuna doğru somutlaşacak. 11 Başkanlık için son durum şöyle:
1. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı: Partinin 2 numarası olan bu makamı partinin en tecrübeli isimlerinden biri olan Abdülkadir Aksu yürütüyor. Parti çevrelerinde Aksu’nun yönetimde kalacağı ancak görev yerinin değişeceği öne sürülüyor.
2. Teşkilat Başkanlığı: Parti içinden alınan bilgilerde daha önce Hayati Yazıcı’nın bu görevde yardımcılığını yapan ve daha sonra onun yerine bu koltuğa oturan Haluk İpek’in dinlendirileceği ve yeni bir ismin konuşulduğu öne sürülüyor. İpek’le ilgili nihai kararı teşkilattan gelen Erdoğan verecek.
3. Seçim İşleri Başkanlığı: Kulislerde partinin kuruluşundan bu yana bu görevi yürüten Necati Çetinkaya’nın artık yorulduğu ve yerine yeni bir simin getirileceği belirtiliyor.
4. Tanıtım ve Medya Başkanlığı: Halen bu görevi Prof. Dr. Edibe Sözen yürütüyor. Erdoğan nezdinde yüksek kredisi olan Edibe Hocanın durumu belirsizliğini koruyor.
5. Sosyal İşler Başkanlığı: Kulislere göre Profesör Nükhet Hotar’ın yürüttüğü bu görevde değişiklik olması sürpriz olmayacak. Nükhet Hoca’nın ismi etrafında yapılan spekülasyonlar onu bu görevden alabilir.
6. Yerel Yönetimler Başkanlığı: Halen bu görevi Hüseyin Tanrıverdi yürütüyor. Manisa belediyesinin kaybedilmesi Tanrıverdi için eksi oluştursa da kalabilir de gidebilirde...
7. Halkla İlişkiler Başkanlığı: Kulislere en az bilgi sızan başkanlıklardan biri Halkla İlişkiler Başkanlığı. Bu birimin başkanlığını halen Şükrü Ayalan yürütüyor.
8. AR-GE Başkanlığı: AR-GE Başkanlığını sessiz ve derinden bir çalışmayla Reha Denemeç yürütüyor. AR-GE Başkanlığı Türkiye’de ses getiren Siyaset Akademisi programıyla öne çıkarken Erdoğan’ın bunu dikkate alıp almayacağını son liste gösterecek.
9. Ekonomi İşleri Başkanlığı: Partinin kurucularından ve güçlü isimlerinden biri olan Bülent Gedikli’nin durumu belirsizliğini koruyor. Son kararı Erdoğan verecek.
10. Mali ve İdari İşler Başkanlığı: Bülent Gedikli’nin yerine bir süre önce bu göreve getirilen Ahmet Edip Uğur pozisyonu en tartışmasız yerlerden biri. Büyük ihtimalle yerinde kalacak.
11. Dış İlişkiler Başkanlığı: Şaban Dişli’nin görevden alınmasıyla birlikte halen bu başkanlık boş bulunuyor. Bu birimin başkanlığına büyük ihtimalle kadın bir üye gelecek.
Kaynak: Haber 7
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2009, 16:09   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart


Değerli gönüldaşlarımız,3.Olağan Büyük Kongeremize herkes davetlidir.Tüm AK Parti İl Teşkilatlarımızdan araçlar kaldırılacak,gelmek isteyenlerin en geç perşembe gününe kadar il teşkilatlarına isimlerini yazdırmaları rica olunur.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2009, 17:16   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
AK Parti'ye Özhan Eren'den beste

Müzisyen Özhan Eren, AK Parti 3. Büyük Olağan Kongresi için ''Işık Buradan Yükselir'' adlı bir beste yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi için yeni bir şarkı hazırlandığını duyurdu.Yeni parçanın ilk olarak kongrede Türkiye teşkilatları ile buluşacağını belirten Sözen, parçanın beste ve düzenlemesini Özhan Eren'in yaptığını ifade etti.

Edibe Sözen, şarkıda ''Biz elele kuvvetliyiz/Gücümüz buradan gelir/Biz birlikte Türkiye'yiz/Işık buradan yükselir... //Burada birleşir eller/Dostluk burada güçlenir/Aşkla yanar gönüller/Işık buradan yükselir'' sözlerinin yer aldığını kaydetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sözen, açıklamasında, ''AK Parti'nin yaptığı 12. şarkı olma özelliğini taşıyan eserin bütün dörtlüklerinde, 'birlik ve beraberliğe, birlikte güçlü olma' ögelerine gönderme yapılıyor'' dedi.

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar ''Efsane'', ''Bu Memleket Hepimizin'', ''Yeniden'', ''Haydi Anadolu'', ''Dolana AK Dolana'', ''AK AK AK'', ''Söz Verdik'', ''Yaşa AK Parti'', ''Lider Sesleniş'', ''Her Şey Bu Millet İçin'' ve ''Bir ve Beraberiz'' adlı parçaları Türkiye genelinde kullandığı belirtildi.
Sözen, kongrede için hazırlanan afişlerde de ''Biz Birlikte Türkiye'yiz'' mesajının verileceğini bildirdi.

Afişlerin, 5 bin bilboard ve CLP network kanalıyla Türkiye genelinde yer alacağını belirten Edibe Sözen, afişlerde AK Parti 3. Olağan Büyük Kongresi'nin duyurusunun yapıldığını ifade etti.
AA
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak, ankara, başkan, bursa, büyük, erdoğan, forum, gençlik, gündem, il, ishak, kongre, olağan, parti, yılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım