![]() |
#61 |
![]() Mavihayal(elif) ve Erhan'm enlerinizde yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
![]() en lerinde bize de yer veren herkese çok teşekkürler..
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]() En Aktif Üye: özgün irade, duyguseli,elif zeynep,adem etyemez,Faruk arslan,Ertuğrul özgül
En Yardımsever Üye: yalçın karaca,Adem etyemez En Ciddi Üye: Adem etyemez, duyguseli,ishak yılmaz,rıfat gökalp En Çok Rastladığınız Üye: özgün irade En Fanatik Üye: erhan karaca En Tatlı Başbelası üye: mpektas, furkanca bakış En Geveze Üye: urfalı ahmedo En Kibar Üye: yalçın karaca,ak kelebek,gönülden En Komik Üye: furkanca bakış En Daimi Üye: Özgün irade En Paylaşımcı Üye: OTTOMAN, ertuğrul ÖZGÜL, faruk arslan,ukba,ishak yılmaz,rıfat gökalp,sudaduran En Sevimli Üye: çalıkuşu En Sinirli Üye:duyguseli En Heyecanlı üye:Erhan karaca En Sabırlı Üye: Yalçın karaca En iyi İmza: eciftci ![]() En iyi Kullanıcı Adı: Mihenk En Efendi Üye: Adem etyemez,Yalçın karaca,Özgün irade En Muhalefet üye: Denizbaykalvariler En Bilimsel üye:Hakan11,Ertuğrul özgül,Özgün irade,Faruk arslan,İshak yılmaz En Tekrarcı üye: Urfalı ahmedo, genç dadaşlar,üç noktadan En Milliyetçi üye: olcay atay,Ezel,ömer bekir,hipermuhafazakar En Özgürlükçü üye: Özgün irade,mpektas,yalçın karaca En Aykırı üye: mpektas En iyi Yorum yapan Üye: mpektas,yalçık karaca,özgün irade,furkanca bakış,duyguseli,adem etyemez En Kendine güvenen Üye: mpektas En Anlaşılamaz üye: elif zeynep, ümmü seleme,leyal, ömer bekir En Anlaşılır üye: yalçın karaca,mpektas Konu Berr Ak tarafından (11-18-2009 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
![]() tatlı baş belası
komik en iyi yorum yapan üye sıfatları için Teşekkürler esra hocam ![]() |
|
![]() |
#65 | ||||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun Arkadaşlar bana enlerinizde yer vermekle beni çok mutlu ettiniz Rabbimde sizleri hep mutlu ve hayırlı kullarından eylesin.... ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
#66 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
![]() En Aktif Üye: Ak Kelebek, Duyguseli
En Yardımsever Üye: Ottoman, En Ciddi Üye: Abdullah KAÇ, Esra ÖZDEMİR En Çok Rastladığınız Üye: Ak Kelebek, Objektif, Faruk ARSLAN, Ezel, ... En Tatlı Başbelası üye: Duyguseli ![]() En Kibar Üye: Yalçın KARACA,Furkanca Bakış, Yakup BEYAZYILDIZ En Daimi Üye: Ak Kelebek, Objektif, Mavihayal, Faruk ARSLAN, İshak YILMAZ, Ertuğrul ÖZGÜL, Üç Noktadan... En Paylaşımcı Üye: Faruk ARSLAN, İshak YILMAZ, Ertuğrul ÖZGÜL En Sevimli Üye: Ottoman, Furkanca Bakış En Heyecanlı üye: Erhan KARACA En Sabırlı Üye: Yakup BEYAZYILDIZ ![]() En Sakin Üye: Gönülden En iyi İmza: eciftci En iyi Kullanıcı Adı: Hipermuhafazakar, Özgün İrade En iyi Yorum yapan Üye:Özgün İrade, Adem ETYEMEZ, Ertuğrul ÖZGÜL, Üç Noktadan... En Yeteneğini yansıtan üye: Erhan KARACA, Ottoman, Duygu, Ezel Ayrıca bana EN'lerinde yer veren herkese çok teşekkür ederim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Teşekkürler Güliş...
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Kibar
Sevimli ![]() Teşekkürler güliş (: |
|
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
Beni babam bile anlayamıyor ![]() Hep başbelası olduğum söylenir ![]() Aykırılık müstesnalığımdan kaynaklanıyor hani ![]() "Vücudum köle olsa da düşüncelerim özgürdür." Özgürlük herkes için güzeldir ki niye zincirlere hayran insanlar vardır anlamam.Düzene köle olanlar düzeni kuranlarla aynıdır halbuki. Özgürlük herkese özgürlük! Sağolasın kardeşim.Güzel düşünmek sanattır benim için sanatını konuşturmuşsun resmen.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|