Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır. |
Anketimiz: tekel işçilerını desteklıyormusunuz? | |||
hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 55.88% |
evet |
8 | 23.53% |
kararsızım |
1 | 2.94% |
kısmen |
1 | 2.94% |
boşuna eylem yapıyorlar... |
5 | 14.71% |
düşnmedım.. |
1 | 2.94% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() burada şunuda eklemek istiyorum
sendikalardaa suç var sendikalar hükümetle masaya oturuyor masada konuşulanın tam aksine tutum takınıyor tabiri caizse kışkırtıyor insanları Başbakanın sinirlenmesinin sebebide bu masadayken derdimizi anlattık sizde bazı şeylere tamam dediniz niye şimdi böyle yapıyorunuz diyor zaten bu ülkede sendikaların hiçbirine güvenmiyorum kim bilir işin içinde ne çıkarlar var |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() çok komplocu görünmek istemem ama sendikalarıda yönlendiren derin bir gücün olduğunu düşünüyorum çünkü darbe ortamının hazırlanması için en önemli etkenlerden biri tam açılım vaktine getirilmeside ayrı bir olay
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Ben 4/C olayına karşıyım. Devlet bir yeri özelleştiriyorsa, kendi personelini korumalıdır. (Sosyal hakları, maaşı ve statüsü) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Bende bu konuda arkadaşım gibi düşünüyorum. Bir yer özelleştiriliyorsa oranın çalışanlarının iş güvenliği sağlanmalıdır, şartnameler vs. buna göre hazırlanmalıdır. Burda yorum yaparken parti sempatizanı yerine değil, tekel işçilerinin yerine kendimizi koyalım ve öyle düşünelim derim. Allah kimseyi işsizlikle imtihan etmesin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() çalıştırılmadıkları günlerde ek iş yapsınlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Bu konuda çok haklısınız. Velakin nerede haksızlığa uğrayan veya uğradığını düşünen bir topluluk varsa orada muhakkak çakallar da olur. (Örnek: Kürt sorunu, çıkarcı güç pkk. Tekel işçilerinin sorunu, çıkarcı güç Ak Parti'yi yıkmak isteyen güçler)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() 4-C tamam haksız ama boşdepolarda durupta para almanın neresi hak bana bunu biri açıklasın...
bakın 4-c de haklılar... ben olsam bende tepki gösterirdim ama öyle polisle çatışarak... hükümeti deviririm diyerek değil...=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Ama bunu söyleyen bir tek kişi var mı sizce? Bu insanlara bi şekilde yol gösterilmeli, buyrun şurda özlük haklarınızla birlikte çalışabilirsiniz denilmeli, gene eylem yaparlarsa gene tepki gösterirlerse o zaman hadi defolun diye hep birlikte deriz. Ama bu insanlar biz işsiz kalıyoruz diyorlar, aç kılıyoruz diyorlar, siz olsanız 1500 lira maaşdan asgari ücrete vs. geçmeyi kabul eder misiniz? Hükümeti deviririm vs. diyen işçiler değil ki, sendikaların sarı sendikaların ağaları. İşçiler ayrı sendikalar ayrı. İşçileri sendikaların kucağına atmamak lazım diye düşünüyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Bakın ne dedim...?
Söyleyen var demedim... Bir... İkincisi 4-c konusunda haklılar dedim... Üçüncüsü... Tepkimi Hükümet deviririm diyerek populizm ve reklam kokan hareketler ile değil daha yordamlı şekilde yaparım dedim...=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|