02-04-2010, 22:07 | #21 |
Ak Parti nereye gidiyor??.. hele bugünlerde dikkatle değerlendirilmesi gereken bir soru...
Demokratik Açılım'ın AK Parti'ye keseceği fatura bedelinden bahsetmeyeceğim... Bunu siz de, ben de ve dahi başbakan da kestiremez... Beni şaşırtan ve az da olsa öfkelendiren şey, başta sn R. Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti üst yönetiminin yer yer sergilediği kontrolsüz ve fütursuz tutumlardır... sn başbakan bir önceki seçimde yöneltilen eleştirileri son derece dikkatli ve güzel değerlendirdi... bir örnek; çok dedikodusu edildi Evliya Çelebi'ye rahmet okutan dünya gezileri... elbette sn başbakan ''Seyahatname'' yazma derdinde değil... ama toplumumuzun algı durumu böyle şeyleri kaldıracak kapasitede değil... göze batıyor... kendi de bunun farkında ki, Yurtdışı seyahatlerini önemli ölçüde azalttı... evet, T. Erdoğan akıllı bir lider... bu kadar dikkatli ve kontrollüyken bile çevresinde olup biten ufak ama mühim ayrıntıları ya görmüyor, ya da görmezden geliyor... buna da en iyi örnek; Emine Erdoğan faktörüdür... sn. başbakan ''her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır'' sözünün, ne görüntü ne de eylemleri itibariyle Emine Hanım'a oturmadığını farkedemiyor... Daha 2 gün önce vuku bulan GATA olayı... Perde arkasında yine Emine Hanım var... Bir AK Parti'li olarak ben anlıyorum, siz anlıyorsunuz da koskoca memleket ahmak mı ki başbakanın bu söylemlerinin gündem değiştirmeye yönelik olduğunu farkedemesin??.. sormuyorlar mı içlerinden, ''bayram değil seyran değil, GATA mevzusu nerden çıktı?'' diye??.. yapmayın sn başbakan... 2002'den bu yana ortaya çıkmış alternatifsiz tek lidersiniz... hiçbir rakibiniz yok ve de olamazken, gereksiz çıkışlarla samimiyetinizden şüphe ettirmeyin... sizin kaybetmeniz demek, ülkenin kaybetmesi demek... sizin kaybetmeniz demek, Ergenekon ve Jakoben Laiklerin zaferi demek... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|