08-24-2007, 22:02 | #11 | |
tarıhe saygızlıgı protesto edıyorum..
Alıntı:
|
||
09-05-2007, 03:02 | #12 |
diğer devletler "ekmek yoksa pasta yesinler "diyen krallarına bile laf söyletmiyorlar. biz islamı 600 sene dünyaya yaymış geliştirmiş olan osmanlıya o imanlı padişahlara neler söyliyoruz .
|
|
09-06-2007, 03:30 | #13 |
en büyük kabahat öğretmenlerde zaten hiç kanım bu öğretmenlere ısınmıyor sebei başlıca bu olması neyden utanıyorlar yada neye hizmet etmek istiyorlar anlıyamadım osmanlı imparatorluğunu yanlış yada aşşağılık bi devlet göstermekle ne yapıyorlar arkdaşlar bizim esasında üzarimize büyük görev düşüyor hepimiz kardeşleri akrabaları var hepimiz tarih konusda yada diğer konularda sağduyulu olursak inanıyorumki gelcek nesile büyük katkımız olur
selam ve gönül dolusu muhabbetle |
|
09-13-2007, 01:28 | #14 |
ilköğretimdeyken öyle bir kanı vardı ki içimde padişahı kötüledikçe notumun arttığına ve sorunun daha doğru cevaplandırıldığını düşünüyordum. ki zaten öyleydi de maalesef..Ama sonra Yavuz BAHADIROĞLU gibi yazarlar sayesinde tanıdım tarihimizi
|
|
09-14-2007, 04:03 | #15 |
Bazı Ak Partili kardeşlerimde şunu görüyorum tarihimizden basetmeyi etnik milliyetçilik sanıyorlar ve buna pek önem vermiyorlar Ak Parti milliyetçiliğe karşı sanıyorlar ama öyle olmadığımız kesin Ak Parti kafatasçılığa karşıdır lütfen biz AkPARTİliler tarihe en çok sahip çıkanlar olalım
(konu ile tam alakası yok ama içimde kalan bir konudur paylaşmak istedim) |
|
09-14-2007, 04:08 | #16 |
gecmisini bilmeyen gelecegini göremez arkadaslar...gecmisimizi buraya nasil geldigimizi unutmamaliyim, unutturmamaliyiz...
tarihimiz dogru ve objektif olarak ögretilmeli cünkü gecmisimiz bize yol gösterici olacaktir.. o yüzden bende tarihimizin tam anlamiyla ögretilmesi taraftariyim... |
|
09-14-2007, 04:41 | #17 |
türk tarihini ,osmanlıyı ve padişahları yanlış tanıtan her türlü şeyi kınıyorum...
18 yaşındayım ve bir çok gerçeği yeni öğrendim ... bana tarihi yanlış öğreten herkese yazıklar olsun.. bir çok padişahımızın birer hain olduğunu sanıyordum... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|