AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-24-2007, 22:02   #11
Kullanıcı Adı
parabol
Standart tarıhe saygızlıgı protesto edıyorum..
Alıntı:
R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
VAHDETTİN HAİN DEĞİLSE NEDEN "YÜCE ATATÜRK" onu ülke dışına gönderdi.
açıklayabilecek var mı acaba.
bu konudakı dusuncemı bılısun degılmı RTE.. daha once bu konuyla ılgı fıkır alıs verısı ıcıne gırmıstık..ozaman nıye tepkı gostermedın oyleyse..nıye destek olmustun bana..
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 03:02   #12
Kullanıcı Adı
MHAKANM
diğer devletler "ekmek yoksa pasta yesinler "diyen krallarına bile laf söyletmiyorlar. biz islamı 600 sene dünyaya yaymış geliştirmiş olan osmanlıya o imanlı padişahlara neler söyliyoruz .
MHAKANM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2007, 03:30   #13
Kullanıcı Adı
unnamed
en büyük kabahat öğretmenlerde zaten hiç kanım bu öğretmenlere ısınmıyor sebei başlıca bu olması neyden utanıyorlar yada neye hizmet etmek istiyorlar anlıyamadım osmanlı imparatorluğunu yanlış yada aşşağılık bi devlet göstermekle ne yapıyorlar arkdaşlar bizim esasında üzarimize büyük görev düşüyor hepimiz kardeşleri akrabaları var hepimiz tarih konusda yada diğer konularda sağduyulu olursak inanıyorumki gelcek nesile büyük katkımız olur
selam ve gönül dolusu muhabbetle
Alt 09-13-2007, 01:28   #14
Kullanıcı Adı
büyükdoğu
ilköğretimdeyken öyle bir kanı vardı ki içimde padişahı kötüledikçe notumun arttığına ve sorunun daha doğru cevaplandırıldığını düşünüyordum. ki zaten öyleydi de maalesef..Ama sonra Yavuz BAHADIROĞLU gibi yazarlar sayesinde tanıdım tarihimizi
büyükdoğu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2007, 04:03   #15
Kullanıcı Adı
murat kurt
Bazı Ak Partili kardeşlerimde şunu görüyorum tarihimizden basetmeyi etnik milliyetçilik sanıyorlar ve buna pek önem vermiyorlar Ak Parti milliyetçiliğe karşı sanıyorlar ama öyle olmadığımız kesin Ak Parti kafatasçılığa karşıdır lütfen biz AkPARTİliler tarihe en çok sahip çıkanlar olalım
(konu ile tam alakası yok ama içimde kalan bir konudur paylaşmak istedim)
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2007, 04:08   #16
Kullanıcı Adı
mavera,
gecmisini bilmeyen gelecegini göremez arkadaslar...gecmisimizi buraya nasil geldigimizi unutmamaliyim, unutturmamaliyiz...
tarihimiz dogru ve objektif olarak ögretilmeli cünkü gecmisimiz bize yol gösterici olacaktir..
o yüzden bende tarihimizin tam anlamiyla ögretilmesi taraftariyim...
Alt 09-14-2007, 04:41   #17
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
türk tarihini ,osmanlıyı ve padişahları yanlış tanıtan her türlü şeyi kınıyorum...

18 yaşındayım ve bir çok gerçeği yeni öğrendim ...

bana tarihi yanlış öğreten herkese yazıklar olsun.. bir çok padişahımızın birer hain olduğunu sanıyordum...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)