![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
chp lilerde sosyalist oldugunu idda ediyor onlardami gomunist bu arada gomunist demisken simdi tv de vizentole tuuba yi izliyorum senin yoldaslari daglara, taslara isim yaziyor :D |
||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Her ne kadar muhalefette olsa Erbakan hocamıza laf yok
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Dedigim gibi senin bahsettigin parti sp dir zaten bu siralar onlarda solcularla iyi anlasiyor takil oraya körler sagirlar, birbirini agirlar misali getirirsiniz adil düzeni ;).. |
||
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Akparti Kur-an da yer alan diğer şeyleri serbest bırakınca laiklikde laiklik kemalizmde kemalizm diye çığırtganlık yapıp şimdi faizi Akpartiye itham edip hesapmı soruyosun?
Yahu kardeşim inan bana kominizm felan kendi çapında birşeylerin reklamını yapıyosunya, sadece hem kendini hemde savunduğun seyi gözümüzde biraz daha basitleştirip gülünç hale getiriyorsun. Cidden merak ediyorum inanıyomusun bir kişi sadece bir kişide etkili olacağına? |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() benim yazdıklarımı foruma giricek olanlar okuycak onlar akıl mantık suzgecinden geçircekler ozaman gerçekler ortaya çıkacak.
tartışma bölümü degilmi burası forum tartışmaktır. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() kusura bakma kardes ama benim icin muhalefet, muhalefettir ve yanlis gördüklerimi elestirmek hakkimdir..
Onlar bize demedigini birakmayacak bizlerde her daim mevlana misali kucak acacagiz acik söyleyim ne Mevlanayim nede onun kadar sabirliyim.. Bülent arinc büyügümüz gibi saygida, hürmette kusur etmeyiz ama elestirimide asla esirgemem.. yok zaten erbakani benimseseydim milli görüscü olurdum ;) |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
![]() bıktık yaw bu komunizmden eğer birazda içimizde iyi bişey varsa bile senin bu takıntılar yüzünden oda gitti bak bizi iyice soğuttun komunizm denen şeyden... |
||
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|