|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() piyasalarda insanların bencilligi ve çıkarcılıgı yada kar hırsı herşeyi dengelermiş görünmez bir el varmış. her nedense bu gorunmez el tokadı fakirlere vuruyor hep? ![]() ![]() ![]()
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hangi ideolojide olursa olsun değişmez bir görüş vardır.
Her zaman ZENGİN fakiri tembellikle suçlar,FAKİR zenginide cimrilikle. Eğer neden yaptın yapmadın meselesine dönüşürse kısır döngü içinde döner gider. Sevgili novek sen ekonomi prefesörümüsün hayır yazdıklarınlada ekonomiden anladığınıda sanmıyorum.Birkaç ay önce okuduğun ve izlediğin bir video senin bütün düşüncelerini değiştirmişse eğer seninle birşey konuşmaya bile gelmez.Sabırlı biri olduğumu düşünüyordum ama senin yorunlarınla sabır taşı bile çatladı. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ekonomide ne adam smith ne marks ikisinide tasvip etmiyorum bugün senin komünist Sovyetlerin senin şimdiki mantığın yüzünden çöktü Rusya bu kafayı değiştirdi siz hala bu kafadasınız bu çağda bu kafa bravo Zamanında işçi hakkı dediler Zengin bir bürokrasi sınıfı oluşturdular değişen ne oldu gene zengin fakir ayırımı geç bu hikayeleri |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
diyelimki onun soylediklerini kabul etmiyorsun peki kimin soylediklerine gore yapıcaksın. bilmem haberin vamrı şuanda turkiye ekonomisi adam smit in kurallarıan göre işliyor? |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|