AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-14-2010, 12:41   #16
Kullanıcı Adı
rizzelli
Standart
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üniversite yönetimlerine de yine iktidar işaret edecek arkadaşım.

Ancak bu geçici bir çözüm olur, yarın rektörler değiştiği zaman gene bu kanunsuz yasak uygulanmaya başlayabilir.

bu sebeple mutlaka ve mutlaka başörtülü okuma özgürlüğü kanunla, yasa ile garanti altına alınmalıdır.

Aman ortamı germeyelim, irtica diyenlerin eline koz vermeyelim gibi şeyler yanlıştır.

Akp kürt açılımı yaptı... bunun için akpye pkklı dediler, teröristleri affediyorsunuz dediler her şeyi dediler bölücü bile dediler.

bu açılımda bu kadar gürültüye,eleştiriye direnen hükümet başörtüsü konusunda da gerekli direnci göstermelidir.

Bunu yapmazsa kendi varlığını inkar etmiş olur hükümet.
başörtü yasağını tabi ki derhal düzeltmeli ama basamakları birer birer değil beşer beşer atlamasını nasıl bekliyorsunuz akpartiden.paçalarına chp yapışmışken ,yargı yapışmışken ,demokrat olmayan basın ve basın yoluyla ses getiren sivil örgütler yapışmışken her basamağa istenilen hamleyi hemen değil zamanında yapmasını beklemeliyiz.

parti kapatmayı düzeltsin, yargı reformunu gerçekleştirsin,ondan sonra yapmazsa tabi ki eleştirelim.bu yasağı ortadan kaldıran kanunu çıkardığında chp nin yargının bilmem nerelerin birlik olup yüze 47 oy almış partiyi nasıl EtKİSİZLEŞTİRDİKLERİNİ hep beraber gördük.

muktedir olması için herşeyin sırası var.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akp, başörtü, erdoğan, okul, sorun, türban, yasak


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi