AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2010, 22:57   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın okuduğunuzu iyi anlayın partimin kapatılmasından gurur duymuyorum partimdeki insanlar benim örtüm için koltuklarını feda ettiler bundan gurur duyuyorum....

partin senin başörtün için dik durup bu milleti cuntacıların ve siyonist demirelin eline bırakmasaydı hem sizin hemde bütün imam hatipli kardeşlerimiz için daha hayırlı olacaktı

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-15-2010, 23:01   #2
Kullanıcı Adı
montenegro
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
partin senin başörtün için dik durup bu milleti cuntacıların ve siyonist demirelin eline bırakmasaydı hem sizin hemde bütün imam hatipli kardeşlerimiz için daha hayırlı olacaktı

bravodostum işte bu

28 şubatta askerden kaçan erbakan

27 nisanda askere karşı dik duran erdoğan

iki kıyaslama

şimdi kalkmış diyorlar ki koltuklarını feda ettiler

yaptıkları yanlışı ancak böyle bir demogoji ve cerbeze ile çarpıtarak insanları kandırabilirler

helal olsun valla

peki o zaman soarım

28 şubatta kuran kursları açıkken imam hatip açıkken neden birilerinin tepkilerini çekerek ve söz ve davranışları ile alet olarak bu kurumların kapanmasına vesile oldular

diyelim ki karşıda böyle bir güç var niye direnmeyip karşı koymayıp koltuklarını bırakıp kaçtılar

bu mu fedakarlık

erbakandan önce ülkede başörtüsü yasağı yoktu kuran kursları açıktı

ama erbakandan sonra tam tersi oldu

bunda erbakan hükümetinin payı büyüktür
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2010, 23:11   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Nasıl dik duracaktı sayın akıncı?

Hem ellerine koz verdiniz deniyor hem dik durmaktan bahsediliyor.

Koalisyon ortağının milletvekilleri çatır çatır istifa ediyor nasıl dik duracaksınız anlatın da biz de öğrenelim?

Demirelle ne alaka onu hiç anlamadım.

demireli cumhurbaşkanı yapan milli görüş mü?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2010, 23:21   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl dik duracaktı sayın akıncı?

Hem ellerine koz verdiniz deniyor hem dik durmaktan bahsediliyor.

Koalisyon ortağının milletvekilleri çatır çatır istifa ediyor nasıl dik duracaksınız anlatın da biz de öğrenelim?

Demirelle ne alaka onu hiç anlamadım.

demireli cumhurbaşkanı yapan milli görüş mü?
mgk toplantılarından yaptırım kararları çıktığında neden ses seda duyamıyorduk şimdi?acaba o zaman o yaptırım kelimesini duyduğunda eğri büğrü diyebildimi o raporu önüne koyanlara?
erken seçime gidilseydi eğer bu hallere düşmezdik
yılların tecrübeli siyasetçisi erbakan bilmiyormuydu istifa ederse demirel tansu çillere başbanlık vermeyecek?
Alt 04-15-2010, 23:30   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
mgk toplantılarından yaptırım kararları çıktığında neden ses seda duyamıyorduk şimdi?acaba o zaman o yaptırım kelimesini duyduğunda eğri büğrü diyebildimi o raporu önüne koyanlara?
erken seçime gidilseydi eğer bu hallere düşmezdik
yılların tecrübeli siyasetçisi erbakan bilmiyormuydu istifa ederse demirel tansu çillere başbanlık vermeyecek?
Yapmayın allah aşkına yahu..

İstifa etmeyip bekleseler tansu çillerin milletvekilleri istia ediyordu ve hükümet azınlığa düşecekti yahu bunu görmeden nasıl yazıyorsun böyle bir şeyi?

Demirelin öyle bir şey yapacağını tahmin ettikleri için sayın yazıcıoğlunun da desteğini alarak basına açık bir şekilde önceden şu kadar milletvekilinin imzası alındı tansu çillerin başbakanlığına güven oyu verceğiz denildi ama buna rağmen demirel haini yine yaptı yapacağın.

O istifa eden milletvekillerinin arkasında demirel yokmuydu?

İnsafa davet ediyorum sizi.

Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
niye bu kadar alindiniz!.. sonucta her yasin bir güzelligi vardir ve eger erbakan hoca siyasetciyse kinayeli göndermeler gayet normaldir..
baykala yasi üstünden göndermeler yapinca normal, erbakana yapinca anormal!..
eger erbakan bu yasta cikip siyaset yapiyorsa bende onun yasinada, basinada elestiri getirir, yorum yaparim!..
yastan kastimiz onun bunamasi, halden düsmesi, baskalarinin yardimina muhtac olmasi degildir ki bunlar hepimizin basina gelecekdir burada yaptigim elestiri siyaset hirsinin ilerlemis yasina ragmen dinmemis olmasidir..
bakiniz basbakanimiza bir dahaki dönem aday degilim diyor bu bir erdemdir, bu koltuk sevdasinin olmadiginin göstergesidir..
erbakan hoca bu yasta böyle siyasi bir tempoya giriyor ve siyasetle yakindan ilgileniyorsa bende ondaki bu azmi siyasete yeni atilmis genclere benzetiyor ve ona siyasi genc boyutunda bakiyorum.. ;)

Hala utanmadan sıkılmadan bir insanın yaşıyla ilgili yazıyorsun.

Ben de sana diyorum ki::

İnşaallah sen de o yaşa geldiğin zaman senin arkandan yaşınla alay eden terbiyesizler olmaz!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)