|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
partin senin başörtün için dik durup bu milleti cuntacıların ve siyonist demirelin eline bırakmasaydı hem sizin hemde bütün imam hatipli kardeşlerimiz için daha hayırlı olacaktı
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
bravodostum işte bu 28 şubatta askerden kaçan erbakan 27 nisanda askere karşı dik duran erdoğan iki kıyaslama şimdi kalkmış diyorlar ki koltuklarını feda ettiler yaptıkları yanlışı ancak böyle bir demogoji ve cerbeze ile çarpıtarak insanları kandırabilirler helal olsun valla peki o zaman soarım 28 şubatta kuran kursları açıkken imam hatip açıkken neden birilerinin tepkilerini çekerek ve söz ve davranışları ile alet olarak bu kurumların kapanmasına vesile oldular diyelim ki karşıda böyle bir güç var niye direnmeyip karşı koymayıp koltuklarını bırakıp kaçtılar bu mu fedakarlık erbakandan önce ülkede başörtüsü yasağı yoktu kuran kursları açıktı ama erbakandan sonra tam tersi oldu bunda erbakan hükümetinin payı büyüktür |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Hem ellerine koz verdiniz deniyor hem dik durmaktan bahsediliyor. Koalisyon ortağının milletvekilleri çatır çatır istifa ediyor nasıl dik duracaksınız anlatın da biz de öğrenelim? Demirelle ne alaka onu hiç anlamadım. demireli cumhurbaşkanı yapan milli görüş mü? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
erken seçime gidilseydi eğer bu hallere düşmezdik yılların tecrübeli siyasetçisi erbakan bilmiyormuydu istifa ederse demirel tansu çillere başbanlık vermeyecek? |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
İstifa etmeyip bekleseler tansu çillerin milletvekilleri istia ediyordu ve hükümet azınlığa düşecekti yahu bunu görmeden nasıl yazıyorsun böyle bir şeyi? Demirelin öyle bir şey yapacağını tahmin ettikleri için sayın yazıcıoğlunun da desteğini alarak basına açık bir şekilde önceden şu kadar milletvekilinin imzası alındı tansu çillerin başbakanlığına güven oyu verceğiz denildi ama buna rağmen demirel haini yine yaptı yapacağın. O istifa eden milletvekillerinin arkasında demirel yokmuydu? İnsafa davet ediyorum sizi. Alıntı:
Hala utanmadan sıkılmadan bir insanın yaşıyla ilgili yazıyorsun. Ben de sana diyorum ki:: İnşaallah sen de o yaşa geldiğin zaman senin arkandan yaşınla alay eden terbiyesizler olmaz! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|