AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2010, 14:12   #1
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çağın gerisinden geliyorsun. Günümüz mesleklerini bir takip et istersen. Sizin kafa geride kalmış,insanları köle gibi çalıştırın. Kölelik yerine abzurd meslekleri tercih ederim. Biraz gelişmiş ülke statüsünün ne olduğunu araştır. belirli bir bilgi birikimine ulaş sonra gel tartış.
kim diyor insanlar köle gibi çalışsın.
kim diyor robotlar makineler yasaklansın diye.
aksine makineleşme olmalı komunizm ancak makineler ile gerçekleşir.
fakat makineleşme kapitalistler için olumsuzdur.
işsizligi arttırır ve buda kapitalistlerin urunleri satacakları pazarı daraltır.
insanlar aç ve işsizdir talep için ceplerinde yeterince para yoktur fakat uretim boldur.

novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-15-2010, 14:27   #2
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kim diyor insanlar köle gibi çalışsın.
kim diyor robotlar makineler yasaklansın diye.
aksine makineleşme olmalı komunizm ancak makineler ile gerçekleşir.
fakat makineleşme kapitalistler için olumsuzdur.
işsizligi arttırır ve buda kapitalistlerin urunleri satacakları pazarı daraltır.
insanlar aç ve işsizdir talep için ceplerinde yeterince para yoktur fakat uretim boldur.
Tamam sen kapitalistlere karşı değil misin bırak zor durumda kalsınlar sana mı düştü onları düşünmek. İnsanları kapitalizmde makine yerine köle gibi mi çalışsın. Daha net çözümler üretmek lazım.

Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (06-15-2010 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2010, 14:48   #3
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam sen kapitalistlere karşı değil misin bırak zor durumda kalsınlar sana mı düştü onları düşünmek. İnsanları kapitalizmde makine yerine köle gibi mi çalışsın. Daha net çözümler üretmek lazım.
yaw sen ne diyon
insanlar köle gibi çalışmasın diyorum ben zaten o yuzen sosyalizmi savunuyorum ala ala.
teknoloji bukadar arttı. ama hala insanlar zor şartlarda 12-14 saat çalışıyor oysa teknolojinin işlerini kolaylaştırması çalışma surelerini duşurmesi lazımdı.
buda ancak sosyalist sistemde var olabilir.
kapitalistleri savundugumu soylemişsin demekki insan nasıl anlamak isterse oyle anlıyormuş konuyu.

orda demek istediğim fazla teknoloji fazla otomasyon kapitalistler için olumsuzdur. sırf bu yuzden teknolojiyi engellemeye geciktirmeye kalkarlar.
Alt 06-15-2010, 14:49   #4
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
yaw sen ne diyon
insanlar köle gibi çalışmasın diyorum ben zaten o yuzen sosyalizmi savunuyorum ala ala.
teknoloji bukadar arttı. ama hala insanlar zor şartlarda 12-14 saat çalışıyor oysa teknolojinin işlerini kolaylaştırması çalışma surelerini duşurmesi lazımdı.
kapitalistleri savundugumu soylemişsin demekki insan nasıl anlamak isterse oyle anlıyormuş konuyu.

orda demek istediğim fazla teknoloji fazla otomasyon kapitalistler için olumsuzdur. sırf bu yuzden teknolojiyi engellemeye geciktirmeye kalkarlar.
İstersen başlığı tekrar oku.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2010, 14:52   #5
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
yaw sen ne diyon

--------------------------------------

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)