![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
bak video yukarıda el kadar sabiler..su şişelerine saldırıyorlar üstleri başları kan içinde.. Rusların operasyon yapmasına mı şaşırıyorsunuz? ben onu anlamadım..ne zamann pazarlık etti ki bu adamlar?..şukadar rehine ölmüş pek umurlarında mı? ruslar öyle diye bizler de böyle mi olalım..yanlıştı hocam yanlış..aması fakat'ı olmaz.. çeçen dramını rus zulmünü dünyaya duyurucam diye bunlar yapılmaz.. duyursan ne olur? Hangi dünya? gazze dramını şimdi israilde tümdünyaya duyurduk Birşey mi değişecek sanıuyorsunuz? Akılcı politikalar ile geleceği kurmalı yoksa daha fazla çeçenin ölmesinden başka bir işe yaramaz..iyi yada kötü orada bir çeçen otoritesi var artık..önce çeçen halkını ihya etsinler..bağımsızlık Rabbin dilemesi ile hayırlısı ise gerçekleşir |
||
![]() |
![]() |
#32 | |||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Elbette Rabb'imizin dilemesi ile olur ! Lakin Cehd asla bırakılmaz !!! |
||||||
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Akılcı Politika dediğiniz sistem yozlaşmıştır O Bölgelerde ! Abd, Rusya-Afgan savaşında Afganları destekledi ! Ama Afganlar Rusya'yı yakalamışken bitirelim dediğinde ! 4 Milyar Dolar Yardımı Rusya Bitmesin diye gönderende Abd idi ! Siz Büyük Komployu anlamadıkça meseleleri anlayamassınız... Ayrıca elbette üzülüyoruz olmasın diyoruz Masum çocuklara ! çeçenistan'da Nükleer Bombalar atılan kaç çocuk ne halde haberiniz vardır heralde ! Konu fazla dağılmasın burada keselim bu konuyu lütfen... |
||
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Evet Milli Görüşü seviyorum Şu an gurur duyduğumuz kadrolar Milli Görüşün yetiştirdiği bu millete emanet ettiği kadrolardır. Erbakan hocayı seviyorum çünkü büyük bir hocadır bir bilim adamıdır Türkiyenin bugün emanet ettiği kadroları yetiştiren onların bile şu an elini öptüğü tek bir laf dahi kondurmadığı bir insandır...
Bu ülkede İslami hareketi uyandıran İnsanımıza Siyonizmi anlatan seni üzen kişidir ![]() Seviyorum söylemektende çekinmeyeceğim ama ben erbakanla büyümedim Ben Başbakanımla büyüdüm onu gördüm onu daha çok sevdim ve kurtuluşun ak kadrolarda olduğuna inandım. Bu kadrolarda milli görüşle eğitilmiş kadrolardır. Ak partiliyim o sözüde o arkadaşlar milli görüşü temsil etmeyip bir cemaat lideriyle pkk 'yı ilişkilendirdikleri için kendi isteğimle ayrılırken söyledim. Sen yazdıklarının hesabını zor verirsin. Siyonist ağzıyla Müslüman camiaya laf atarak onları küçültemezsin. Konu Özgür Çağrı tarafından (06-23-2010 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
Bakın konu eğer ak parti bugün ki hareketi ve devinizmini kazanıp gerçek çizgisine oturmasaydı Başbakanımız ve gerçek siyasi LİDERİMİZ Erdoğan olayları tahlil edip gerçek ciddi ve tutarlı bir hareket başlatmasaydı neler ile karşılaşacağımızı söylemek için.. istersen devam edelim bunlara eğer başbakanım o gümleği çıkarmasaydın; 15-AB vizyonu olmayan gelişmiş demokrasileri kendine hedef olarak demokrasisini geliştirmeye çalışıyor olamayacaktın, 16-Çeteler ile mücadelede hiçbir gayretin çaban ve planın olmayacaktı,fasa fiso diyip geçecektin, 17-IMF ile slogan atanlar var iken sessiz sedasız IMF yi kapıdışarı edemeyecektin veya bunu bir siyasi şova çevirecektin, 18-Bugün ki gibi bir demokratik açılımdan hiç sözedemeyecek hep irtica ile yatıp irtica ile kalkıyor olacaktın |
||
![]() |
![]() |
#36 |
![]() O birinci sıraya yazdıklarından sonra bu gerekesiz yazıyı okuma gereği bile duymadım...
Çeçen mücahitler senin bir anlık nefretine malzeme olacak bir eylem yapmamıştır... Eğer birşey yapmak istiyorsan buna mücahitleri karıştırma derdin milli görüşle çeçen mücahitlerimizi karıştıramazsın... |
|
![]() |
#37 |
![]() milli görüşü eleştireceksen sadece milli görüşü eleştir, abuk subuk şeyler yazıp çeçenlere, filistin mücadelesine dil uzatma!
Milli görüş ile ilgili yaz sadece, yaz ve al cevabını! Milli görüşe kinini kusmak için çeçenleri, filistinlileri vs. alet edersen böyle rezil olursun! O gömleği çıkarıp putin ve şaron gömleği giyersen daha çok rezil olursun benhur! Provakatör benhur! |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Bu forumda çeçen düşmanlığı yapanlara, filistin düşmanlığı yapanlara destek verecek kişi çok nadir çıkar bunu bile düşünemiyor. Muhabbetle. Konu redyellow tarafından (06-23-2010 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#39 |
![]() konu farklı amaçlar taşıdığı için tarafımca silinmek üzere kilitlenmiştir...
|
|
![]() |
#40 |
![]() Kilitli konuya yorum yapmak istemezdim ama yapma gereği hissediyorum...
Beslan okul baskını daha öncede tartışıldı forumda ve çeçen mücahidlerin bir suçunun olmadığı kanıtlandı ki tüm dünya bunu böyle kabul etti zaten... Çeçen mücahidlere hiç kimse terörist diyemez hele ki bu forumda kimse diyemez... Araştırın taraştırın ondan sonra konuşun, Doğan Medya ağzıyla konuşmayın bu forumda... Batıla yaklaşabilmek için Hakkı karalayıp durmayın... Ve emin olunki Recep Tayyip Erdoğanın gönlüde Çeçen Mücahidlerden yana... Kusura bakma unnamed Kardeşim... Konu unnamed tarafından (06-24-2010 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: isim değiştirmesi....(: |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|