![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bu evet yararlı bı açılım kürt kardeşlerimiz için ama size bişey danışcam kürt veya demokratik açılım olursa ne olcak yani türkiyede tam olarak neler değişecek...
Biraz araşdırdım ama pek tatmin olamadım umarım iyi bi yanıt gelir simdiden tesekkur ederım bu arada konu varsa bakdım bulamadım bılgınıze sunarım...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() http://www.akpartiforum.com/kurt-mes...e-t115669.html
Arkadaşım sizin merak ettiğiniz hususlara yakın bir çalışma yukarıdaki link birde buna bakarsanız inanıyhorum faydalı olacaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() -demokratik açılım deniliyor ama şimdiye kadar somut bir adım göremedim
-nasıl bir açılım olacak o da belli değil içeriği ne bana göre kuru boş laflar Konu Gönülden tarafından (06-26-2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
sana göre bos olmasi bile belli basina ne kadar dogru bir adim oldugunu gösteriyor.. konuya gelecek olacak olursak bu acilimin amaci nedir diye soruluyor amaci Türkiye cumhuriyeti vatandasi herkesin hic bir ayrimciliga ugramadan esit haklara ugramasi, kardesin kardese kirdilmasinin son bulmasi,farkliliklarin bölücülük degil zenginlik oldugunun anlasilmasi.. suna inanin bu acilim daha önce yapilsaydi simdiye ne pkk olurdu nede onun siyasi uzantisi evet olmaya olurduda adi olurdu, islevi olmazdi.. biz bazi sorunlari hep örteledigimiz icin, hep hali altina süpürdügümüz icin sürec böyle tikandi ya.. bu arada somut birsey diyenlere tek cevabim bu konuyu tartisabilmek bile belli basina somut birseydir! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ülkemiz adına büyük getirileri olacak bir açılımdır. Ancak yetersiz bir açılım olduğundan kürtler açısından fazla birşey ifade etmiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkdaslar solun farklı cevaplar vermıssınız ılgınız ıcın tesekurler
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() secret man
teke tek de geçen gün Hüseyin Çelik çıktı ve demoktaik açılım üzerine çok geniş,gayet açıklayıcı ve akıllarda takılan sorulara güzel,tatminkar cevaplar verdi. o videyoyu izlemek için, http://www.fatihaltayli.com.tr/ sitesinden bakabiirsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
neyse kürt açılımın içeriğini sordum sen bana içeriği olmayan şeyden bahsediyorsun sorunları biliyoruz sorunlardan nasıl nasıl kurtuluruz onu anlamak lazım kürt açılımı deniyor iyi güzelde içeriği ne bence sizde bilmiyorsunuz başbakanda |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() korkmayin basbakanimizda, bizde icerigi ve ne yapacagimizi biliyoruz yok sizde ögrenmek istiyorsunuz en yakin ak parti teskilatindan acilim kitapcigini temin eder kendinizi tatmin edebilirsiniz!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|