AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-25-2010, 22:42   #1
Kullanıcı Adı
Secret man
Question Demokratik ve kürt açılım....
Arkadaşlar bu evet yararlı bı açılım kürt kardeşlerimiz için ama size bişey danışcam kürt veya demokratik açılım olursa ne olcak yani türkiyede tam olarak neler değişecek...
Biraz araşdırdım ama pek tatmin olamadım umarım iyi bi yanıt gelir simdiden tesekkur ederım bu arada konu varsa bakdım bulamadım bılgınıze sunarım...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-25-2010, 23:14   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
http://www.akpartiforum.com/kurt-mes...e-t115669.html

Arkadaşım sizin merak ettiğiniz hususlara yakın bir çalışma yukarıdaki link birde buna bakarsanız inanıyhorum faydalı olacaktır.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 00:13   #3
Kullanıcı Adı
aslan1276
-demokratik açılım deniliyor ama şimdiye kadar somut bir adım göremedim
-nasıl bir açılım olacak o da belli değil içeriği ne
bana göre kuru boş laflar

Konu Gönülden tarafından (06-26-2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir..
aslan1276 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 00:15   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
faso fiso de tam olsun....
Alt 06-26-2010, 00:19   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE,
YENİ BİR DÜNYA İÇİN,
MİLLİ GÖRÜŞ ŞART
zaten yazdigin mesaja reklam katarak ne kadar dolu birisi oldunu ve amacini belli ediyorsun!..
sana göre bos olmasi bile belli basina ne kadar dogru bir adim oldugunu gösteriyor..
konuya gelecek olacak olursak bu acilimin amaci nedir diye soruluyor amaci Türkiye cumhuriyeti vatandasi herkesin hic bir ayrimciliga ugramadan esit haklara ugramasi, kardesin kardese kirdilmasinin son bulmasi,farkliliklarin bölücülük degil zenginlik oldugunun anlasilmasi..
suna inanin bu acilim daha önce yapilsaydi simdiye ne pkk olurdu nede onun siyasi uzantisi evet olmaya olurduda adi olurdu, islevi olmazdi..
biz bazi sorunlari hep örteledigimiz icin, hep hali altina süpürdügümüz icin sürec böyle tikandi ya..
bu arada somut birsey diyenlere tek cevabim bu konuyu tartisabilmek bile belli basina somut birseydir!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 00:27   #6
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
ülkemiz adına büyük getirileri olacak bir açılımdır. Ancak yetersiz bir açılım olduğundan kürtler açısından fazla birşey ifade etmiyor.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 00:36   #7
Kullanıcı Adı
Secret man
arkdaslar solun farklı cevaplar vermıssınız ılgınız ıcın tesekurler
Alt 06-26-2010, 01:20   #8
Kullanıcı Adı
rizzelli
secret man
teke tek de geçen gün Hüseyin Çelik çıktı ve demoktaik açılım üzerine çok geniş,gayet açıklayıcı ve akıllarda takılan sorulara güzel,tatminkar cevaplar verdi.

o videyoyu izlemek için,
http://www.fatihaltayli.com.tr/ sitesinden bakabiirsin.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 01:21   #9
Kullanıcı Adı
aslan1276
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten yazdigin mesaja reklam katarak ne kadar dolu birisi oldunu ve amacini belli ediyorsun!..
sana göre bos olmasi bile belli basina ne kadar dogru bir adim oldugunu gösteriyor..
konuya gelecek olacak olursak bu acilimin amaci nedir diye soruluyor amaci Türkiye cumhuriyeti vatandasi herkesin hic bir ayrimciliga ugramadan esit haklara ugramasi, kardesin kardese kirdilmasinin son bulmasi,farkliliklarin bölücülük degil zenginlik oldugunun anlasilmasi..
suna inanin bu acilim daha önce yapilsaydi simdiye ne pkk olurdu nede onun siyasi uzantisi evet olmaya olurduda adi olurdu, islevi olmazdi..
biz bazi sorunlari hep örteledigimiz icin, hep hali altina süpürdügümüz icin sürec böyle tikandi ya..
bu arada somut birsey diyenlere tek cevabim bu konuyu tartisabilmek bile belli basina somut birseydir!
sizin deve kadar rekalarında bu devede kulak kalır
neyse
kürt açılımın içeriğini sordum sen bana içeriği olmayan şeyden bahsediyorsun
sorunları biliyoruz sorunlardan nasıl nasıl kurtuluruz onu anlamak lazım
kürt açılımı deniyor iyi güzelde içeriği ne
bence sizde bilmiyorsunuz başbakanda
aslan1276 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 01:25   #10
Kullanıcı Adı
Mavera
korkmayin basbakanimizda, bizde icerigi ve ne yapacagimizi biliyoruz yok sizde ögrenmek istiyorsunuz en yakin ak parti teskilatindan acilim kitapcigini temin eder kendinizi tatmin edebilirsiniz!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)