![]() |
#51 |
![]() Saptırdığım yok ama siz ''Örümcek Kafalılar'' ve ''Dünyadan haberi olmayan'' diye tanımladınız devam edin anlayalım kimlerin Dünyadan haberi olmadığını !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
Son 50 yılda 4 Askerî Darbe yapanlar örümcek kafalılardır. Son 50 yılda 4 Askerî darbe yapmış olan Türkiye'nin ve Türk Mileti'nin düşmanı Kemalistlerin örümcek kafalılar oldukları sonsuza kadar kanıtlanmıştır. Darbeci Kemalistler örümcek kafalıdırlar. Lütfen bu tartışmamıza Genel tartışma konusunda devam edelim. http://www.akpartiforum.com/genel-tartisma-t131586.html Konu Cihannur tarafından (07-13-2010 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
Ben hizmetleri ve milli birlik ve kardeşlik projesini yöneten bakanımız beşir atalayıda yeterli görmüyorum ve yeterli değiller....Burası aşikar fakat biz kalkıp partinin yapmış olduğu adımları görmezden gelmedik ve görmezden gelmediğimiz ve cumhuriyet tarihinde en iyi ve günümüzde en iyi parti olarak gördüğümüz için Ak Parti çatısı altına girdik.Velakin yapılmış olan olumlu adımlar atılmamış adımları meşru göstermez. Ben bir kere Ak Parti'yi icraat konusunda yeterli görmediğimi söylemedim konuda o değildi.Ak Partinin yanlış adaylar ve yanlış kişiler öne sürdüğü konusunda öyle bir görüş belirtmiştim ki en yakın olan seçim yerel seçimlere bakılırsa Ak Partinin Diyarbakır'da göstermiş olduğu aday Kutbettin Arzu idi.Ben şahsen Ak Partili olarak adayı pekte yerinde görmedim.Diyarbakır'da eğer başarı istiyorsanız eğer Diyarbakır'ı istiyorsanız halkın gözünde karizması olmuş veya karizmatik bir görüntü bırakacak bir aday göstermek zorundasınız.Siyaset icraat işi olduğu kadar karizma işidir.Diyarbakır'ı istiyorsanız öyle bir aday göstermeniz gerekirdi ve yerel seçimlerde Diyarbakır'da çok büyük bir hezimete uğradık parti olarak.Aday gösterme konusunda partimizin yanlışları var ve bu yanlışları düzeltmesi gerekir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Bdp tabanı büyük oranda evet verecektir zaten hayır derlerse bundan sonra zerre acırsam ne olayım
|
|
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına çok karizmatik bir kişiyi de aday gösterseydik bile kazanabileceğimizi zannetmiyorum. Diyarbakır Belediye Başkanlığı Seçiminde DTP'nin parti olarak öne çıktığını düşünüyorum. AK Parti'nin 2009 Diyarbakır Yerel Seçiminde almış olduğu % 30 civarında oy küçümsenecek bir oran değildir. Kürt Sorununu 2014 yılına kadar büyük oranda çözüme ulaştırabilirsek, 2014 Yerel Seçiminde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanabiliriz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() BDP CHP MHP İP TKP... Hepsi statükonun yani gayri milli gizli iktidarın egemenliklerini korumada kullandıkları piyonları oyuncuları...Bunların hepsi kuklalar..Statüko ne derse onu yaparlar yani her zaman milletin yüzünün güleceği şeylerin şiddetle tam tersi tarafında olacaklardır. Bunlar sorunlarımızı kördüğüm etmek çözülmez hale getirtmek için üretildiler. Bugüne kadar bunu her defasında gösterdiler. Bunlar ödü kopar kürt sorunu çözülür diye..Bunların ödü kopar milletin yüzünü güldürecek bir hamle olur diye..
Tiyatrolarını dansözlüklerini sürdürmeye devam etsin CHP - MHP - BDP..Hepsi aynı ağacın dalları..Hepsi aynı genelevin farklı semtlerde çalışan kahpeleri..Makyajları biraz akacak bu süreçte |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Kemalist dediğimiz kesim kim ki ??
Atatürk'ün arkasına sığınarak her türlü b*ku yiyen şeref.sizliği yapan insanlar değil mi ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
![]() Kemalistler beyinlerine oksijen gitmeyen heykelci putperest bir kavimdi sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum ![]() Ağlarımıza düşmeyin sakın koza olursunuz sonra ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
![]() Kemalistler beyinlerine oksijen gitmeyen heykelci putperest bir kavimdi sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum ![]() Ağlarımıza düşmeyin sakın koza olursunuz sonra ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
Niyetleri samimi değil ki , o bölgede ak partinin çok daha tutulur olması onlar için tehlike dolayısı ile referandum ile sağlanacak ortak konsensüsde korkuyorlar . Bende en sert tarafı ile protesto ediyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|