AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2010, 11:43   #51
Kullanıcı Adı
HaArP
Saptırdığım yok ama siz ''Örümcek Kafalılar'' ve ''Dünyadan haberi olmayan'' diye tanımladınız devam edin anlayalım kimlerin Dünyadan haberi olmadığını !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 11:45   #52
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
bryan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dünyadan haberi olmayan kemalistler değil dünyadan haberi olmayan örümcek kafalılar diye kullansank ifadeyi daha iyi olur bence

Son 50 yılda 4 Askerî Darbe yapanlar örümcek kafalılardır. Son 50 yılda 4 Askerî darbe yapmış olan Türkiye'nin ve Türk Mileti'nin düşmanı Kemalistlerin örümcek kafalılar oldukları sonsuza kadar kanıtlanmıştır. Darbeci Kemalistler örümcek kafalıdırlar.

Lütfen bu tartışmamıza Genel tartışma konusunda devam edelim.

http://www.akpartiforum.com/genel-tartisma-t131586.html

Konu Cihannur tarafından (07-13-2010 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 12:32   #53
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AK Parti, Türkiye'nin diğer sorunlarıyla birlikte Kürt Sorununu da çözmek için Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesini başlattı. 24 Saat Kürtçe yayın yapan TRT Şeş'i (TRT 6) açtı. Cezaevlerindeki Kürt kardeşlerimizin onları ziyarete gelen yakınlarıyla Kürtçe konuşabilmelerine imkân veren düzenlemeyi yasalaştırdı.

Hizmet yönünden bakılırsa AK Parti'yi o yönden de takdir etmemiz gerekir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi, Cumhuriyetimiz boyunca başka hiçbir siyasi partiden görmediği kadar çok hizmeti AK Parti'nin 2002 - 2010 yılları arasındaki iktidarında AK Parti'den gördü. GAP ve DAP projeleri devam etmektedir. Allah izin verirse önümüzdeki 5 yıl içinde GAP ve DAP projeleri tamamlanacak, böylelikle Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesinde yaşayan kardeşlerimizin işsizlik oranları düşecek ve gelirleri artacaktır inşaallah.

Ben hizmetleri ve milli birlik ve kardeşlik projesini yöneten bakanımız beşir atalayıda yeterli görmüyorum ve yeterli değiller....Burası aşikar fakat biz kalkıp partinin yapmış olduğu adımları görmezden gelmedik ve görmezden gelmediğimiz ve cumhuriyet tarihinde en iyi ve günümüzde en iyi parti olarak gördüğümüz için Ak Parti çatısı altına girdik.Velakin yapılmış olan olumlu adımlar atılmamış adımları meşru göstermez.

Ben bir kere Ak Parti'yi icraat konusunda yeterli görmediğimi söylemedim konuda o değildi.Ak Partinin yanlış adaylar ve yanlış kişiler öne sürdüğü konusunda öyle bir görüş belirtmiştim ki en yakın olan seçim yerel seçimlere bakılırsa Ak Partinin Diyarbakır'da göstermiş olduğu aday Kutbettin Arzu idi.Ben şahsen Ak Partili olarak adayı pekte yerinde görmedim.Diyarbakır'da eğer başarı istiyorsanız eğer Diyarbakır'ı istiyorsanız halkın gözünde karizması olmuş veya karizmatik bir görüntü bırakacak bir aday göstermek zorundasınız.Siyaset icraat işi olduğu kadar karizma işidir.Diyarbakır'ı istiyorsanız öyle bir aday göstermeniz gerekirdi ve yerel seçimlerde Diyarbakır'da çok büyük bir hezimete uğradık parti olarak.Aday gösterme konusunda partimizin yanlışları var ve bu yanlışları düzeltmesi gerekir.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 12:55   #54
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bdp tabanı büyük oranda evet verecektir zaten hayır derlerse bundan sonra zerre acırsam ne olayım

Alt 07-13-2010, 13:02   #55
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben hizmetleri ve milli birlik ve kardeşlik projesini yöneten bakanımız beşir atalayıda yeterli görmüyorum ve yeterli değiller....Burası aşikar fakat biz kalkıp partinin yapmış olduğu adımları görmezden gelmedik ve görmezden gelmediğimiz ve cumhuriyet tarihinde en iyi ve günümüzde en iyi parti olarak gördüğümüz için Ak Parti çatısı altına girdik.Velakin yapılmış olan olumlu adımlar atılmamış adımları meşru göstermez.

Ben bir kere Ak Parti'yi icraat konusunda yeterli görmediğimi söylemedim konuda o değildi.Ak Partinin yanlış adaylar ve yanlış kişiler öne sürdüğü konusunda öyle bir görüş belirtmiştim ki en yakın olan seçim yerel seçimlere bakılırsa Ak Partinin Diyarbakır'da göstermiş olduğu aday Kutbettin Arzu idi.Ben şahsen Ak Partili olarak adayı pekte yerinde görmedim.Diyarbakır'da eğer başarı istiyorsanız eğer Diyarbakır'ı istiyorsanız halkın gözünde karizması olmuş veya karizmatik bir görüntü bırakacak bir aday göstermek zorundasınız.Siyaset icraat işi olduğu kadar karizma işidir.Diyarbakır'ı istiyorsanız öyle bir aday göstermeniz gerekirdi ve yerel seçimlerde Diyarbakır'da çok büyük bir hezimete uğradık parti olarak.Aday gösterme konusunda partimizin yanlışları var ve bu yanlışları düzeltmesi gerekir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına çok karizmatik bir kişiyi de aday gösterseydik bile kazanabileceğimizi zannetmiyorum. Diyarbakır Belediye Başkanlığı Seçiminde DTP'nin parti olarak öne çıktığını düşünüyorum. AK Parti'nin 2009 Diyarbakır Yerel Seçiminde almış olduğu % 30 civarında oy küçümsenecek bir oran değildir. Kürt Sorununu
2014 yılına kadar büyük oranda çözüme ulaştırabilirsek, 2014 Yerel Seçiminde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanabiliriz.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:36   #56
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
BDP CHP MHP İP TKP... Hepsi statükonun yani gayri milli gizli iktidarın egemenliklerini korumada kullandıkları piyonları oyuncuları...Bunların hepsi kuklalar..Statüko ne derse onu yaparlar yani her zaman milletin yüzünün güleceği şeylerin şiddetle tam tersi tarafında olacaklardır. Bunlar sorunlarımızı kördüğüm etmek çözülmez hale getirtmek için üretildiler. Bugüne kadar bunu her defasında gösterdiler. Bunlar ödü kopar kürt sorunu çözülür diye..Bunların ödü kopar milletin yüzünü güldürecek bir hamle olur diye..

Tiyatrolarını dansözlüklerini sürdürmeye devam etsin CHP - MHP - BDP..Hepsi aynı ağacın dalları..Hepsi aynı genelevin farklı semtlerde çalışan kahpeleri..Makyajları biraz akacak bu süreçte
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 21:01   #57
Kullanıcı Adı
Blur
Kemalist dediğimiz kesim kim ki ??
Atatürk'ün arkasına sığınarak her türlü b*ku yiyen şeref.sizliği yapan insanlar değil mi ?
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 13:51   #58
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Dünyadan haberi olmayan kemalistler değil dünyadan haberi olmayan örümcek kafalılar diye kullansank ifadeyi daha iyi olur bence
Bu örümcek kafalılar başınıza çok ağ örmüş olmalı ki böyle kuyruk acınız var

Kemalistler beyinlerine oksijen gitmeyen heykelci putperest bir kavimdi sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum

Ağlarımıza düşmeyin sakın koza olursunuz sonra
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 13:52   #59
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Bu örümcek kafalılar başınıza çok ağ örmüş olmalı ki böyle kuyruk acınız var

Kemalistler beyinlerine oksijen gitmeyen heykelci putperest bir kavimdi sanırım ya da ben öyle hatırlıyorum

Ağlarımıza düşmeyin sakın koza olursunuz sonra
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 13:55   #60
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye'ye, Türk Milleti'ne ve Kürt Halkına daha fazla demokrasi ve daha fazla özgürlük getirecek olan 12 Eylül 2010 Referandumunu boykot edeceğini açıklayan, böylelikle Kürt Halkının düşmanı olduğunu tüm Türkiye'ye ve tüm dünyaya ilan etmiş olan BDP'yi protesto ediyorum.

Niyetleri samimi değil ki , o bölgede ak partinin çok daha tutulur olması onlar için tehlike dolayısı ile referandum ile sağlanacak ortak konsensüsde korkuyorlar . Bende en sert tarafı ile protesto ediyorum.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)