|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
ne demek istediginizi anlamadim.. anlayan biride bana anlatabilir mi..
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ama söyle bir durum var arkadas türklügü herhalde türk milleti olarak söylemek istemistir yani türkiyede yasayanlara türk milleti denir tarzinda ama ben yinede bir kürtün acikca kürdüm deme özgürlügünden yanayim ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Ben laz'ım mesela sizin yanınıza gelsem etrafınızdaki insanların bana sen hangi milletsin diye sorsa ben kendilerine laz^'mı derim yoksa ben Türk'üm mü derim diye düşünüyorum. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() Ben Türk'üm demem nerede olursam olayım Zaza'yım derim. Türk milleti kavramını da açıkçası bir üst kimlik olarak benimsemiyorum. Ki etnik vurguya dayalı bir üst kimliğe sahip olduğumuz sürece sorunlara hep ev sahipliği yapacağız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu onurcan tarafından (08-28-2015 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Fakat Milli ve Manevi değerler günümüzdeki gibi etnik vurguya dayanan isimler ile adlandırılırsa bölüşme olur ki bizimde şuanda pek birlik olduğumuz söylenemez. Osmanlı gibi bir üst kimlik her zaman başımın tacı olur.Fakat asla etnik vurguya dayanan bir üst kimliği kabul etmem etmeyi düşünmüyorum. ![]() Konu El Emin tarafından (08-04-2010 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|