![]() |
#11 |
![]() En Aktif Üye: ....... Hüdaverdi, Mavera, YALÇIN KARACA, adem etyemez, Gönülden, Akıncı 34, El Emin, Noktaların Eefendisi, Nun, Furkanca Bakış
En Yardımsever Üye: YALÇIN KARACA, Gönülden, AK Kelebek, siyah gül En Ciddi Üye: ....... fırat, yalçın karaca, adem etyemz (herkes sizi yazınca ben yaz çizmek istemedim ![]() En Çok Rastladığınız Üye: ....... Mavera, Noktaların Efendisi, Furkanca Bakış En Fanatik Üye: ....... hiper, siyah gül, ALmi En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... El Emin, Mavera ![]() En Karizmatik Üye: ....... bi zamanlar M--U--R--A--T vardı, ne karizmaydı be, Allah rahmet eylesin ![]() En Kibar Üye: ....... Tuğrul Paşa, Cihannur, hakan özkan, hatice, minik kelebek En Komik Üye: ....... ümit-ak, Hüdaverdi En Daimi Üye: ....... Noktaların Efendisi, Mavera, Nusret, siyah gül, AK Kelebek En Paylaşımcı Üye: ....... Ertuğrul Özgül, minik kelebek, furkanca bakış En Sevimli Üye: ....... El Emin, Ertuğrul Özgül Hatice (son iki isim hafız oldukları için bana baya sevimli geliyorlar ![]() En Sinirli Üye: ....... hiper En Heyecanlı üye: ....... İKRA, En Sabırlı Üye: ....... YALÇIN KARACA, Hakan Özkan, gönülden, minik kelebek En Sakin Üye: ....... özgün genç, ALmi En iyi İmza: ....... delilin nur, ALmi En iyi Kullanıcı Adı: ....... milli_mücahide Hıfz-ı Lisan, İKRA En Efendi Üye: ....... hazan çiçeği, Ukba ![]() En Muhalefet üye: ....... asi isyankar, THY En Bilimsel üye: ....... özgün genç, Mavera En Tekrarcı üye: ....... Mavera En Milliyetçi üye: ....... hiper, Cihannur En Özgürlükçü üye: ....... yalçın karaca, hakan özkan, adem etyemez, mavera, özgün genç, unnamed En Aykırı üye: ....... THY En iyi Yorum yapan Üye: ....... Mavera, Yalçın Karaca, ALmi, Akıncı, Hüdaverdi, unnamed, tuğrul paşa, Nun En Kendine güvenen Üye: ....... en iyi yorum yapanlar.. En Anlaşılamaz üye: ... En Anlaşılır üye: ....... En iyi yeni üye ....... İKRA, matilla, HaZaNCiCeGi çok uğraştım "en" ler için, arka sayfaya düşmesine gönlüm razı olmadı ![]() ![]() unuttuklarım varsa affola, artık bi dahaki sefere inşallah ![]() Konu Beylerbeyi tarafından (09-05-2010 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|