|
![]() |
#1 |
![]() En Aktif Üye: AKıncı 34 , BeDeVİ, Beylerbeyi,Cihannur, Cihan_ŞümuL,cnntülfirdevs ,Feride, Furkanca Bakış, Delilin NuR, Mavera, Meçhul,Ruh-i zar,unnamed, akgurbetci
,(*NuSReT*),.:Ay_Yıldız:., Hüdaverdi,Noktaların Efendisi En Ciddi Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez, Akl-ı Selim,Hakan Özkan En Çok Rastladığınız Üye:AKıncı 34 , BeDeVİ, Beylerbeyi,Cihannur,Meçhul En Fanatik Üye: Hüdaverdi, KaraEsref En Tatlı Başbelası üye: cnntülfirdevs,Feride, Furkanca Bakış, Delilin NuR,,.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi(Yeter murat abi nedir senden çektiğim.) En Karizmatik Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan En Kibar Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,HaZaNCiCeGi En Komik Üye: Mavera( vermiş olduğu cevaplar.),.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi,Noktaların Efendisi En Daimi Üye:Mavera,unnamed,.:Ay_Yıldız:.,Beylerbeyi,Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hüdaverdi, KaraEsref,Ak_Kelebek, Akl-ı Selim,Noktaların Efendisi En Heyecanlı üye: Hüdaverdi En Sabırlı Üye: .::NûN::.,Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,Gönülden En Sakin Üye:Ukbâ ,Adem Etyemez,Hakan Özkan,.::NûN::.,Minikkelebek,Gönülden, Yalçın KARACA,HaZaNCiCeGi En Özgürlükçü üye: Furkanca Bakış,AKıncı 34 Ve Ben. ![]() En Aykırı üye: Hüdaverdi,KaraEsref En iyi Yorum yapan Üye: Ukbâ, Yalçın KARACA, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Minikkelebek,HaZaNCiCeGi En Anlaşılamaz üye:Asi isyankar,Hüdaverdi,KaraEsref ( Ayıramadım bu ikiliyi ![]() En Özlenen üyeler: özgün genç,Leyal,kübra,[O]bjektif (ama elhamdulillah hepsiyle muhabbetimiz devam ediyor. ![]() Uzun bir aradan sonra en listesi hazırladım.Listede bulunanlar rep vermez iseler.. ![]()
![]() Konu El Emin tarafından (09-15-2010 Saat 08:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |