![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
![]() Sana sadece gülüyorum insanları sürekli belli bi kalıba sokmaya çalışıyorsun seninle aynı siyasi görüşü paylaşan herkes senin aynı şeyleri düşünmek zorunda değil |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Eğer şu anda benim yaptığım milliyetçilik anlayışı yanlış ise Osmanlı İmparatorluğu'da faşist di.. Savaşa Türk Milleti diye giderken bu Türk Milleti'nin içinde belkide 20 den fazla ırk vardı hangisi bu durumdan rahatsızlık duyup padişaha isyan etti.. Demek istediğim bu Müslüman Türk'üm : ) Konu onurcan tarafından (09-01-2015 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Miliyetçi mi olursun Laik mi olursun beni bağlamaz ben kardeşçe öneri yaptım.Uyarsın veya uymazsın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Tamamıyla merakımdan soruyorum farklı bir yöne çekme. Nasıl bir ülke de yaşamak istiyorsun. Kürtler sence nasıl bir ülkede yaşamayı hakkediyor ve istiyor. Benliğini kültürünü korumuş asil bir halk diyorsun Kürtler için, ne istiyorsun ne rahatsız ediyor bu ülkede seni, Mesela yeni anayasa da ne istiyorsun.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Bu arada sorumda yalnış olan nedir kardeşim. 2.si sen neden cevap vermek mecburiyetinde hissettin kendini. Konu onurcan tarafından (09-01-2015 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Furkanı yanlış anlamışsınız gibi hissettim ve furkanla kardeş gibiyizdir ondan cevap verme lüzumu hissettim.Bir aydır üyesiniz ama bir ayda bu forumda kürtlükle ilgili epey konu açıldı tartışıldı.Orada görmüş olmalısınız diye düşündüm çünkü sizinde ilgi duyup fikir mülahazasında bulunduğunuz konulardı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Siz beni yanlış anlıyorsunuz arkadaş Türk Milleti lafıma takılmış ya o yüzden söylüyorum.. Osmanlı milliyetçiydi ama ırkçı değildi aşk ile sev milliyeti sözünden ne anlıyorsun.. Konu onurcan tarafından (09-01-2015 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
O günle bu gün arasında dağlar kadar fark var. O gün Türk milleti kavramı dayatılmazdı veya osmanlının öyle bir derdi yoktu.Tüm avrupa kısaca türk derdi.Ve herkesin amacı ümmetçilikti. Fakat günümüzde herkes bir birine dayatmaya çalışıyor.Bundan dolayı bir milletmiş gibi göstermek diğer millet insanlarını rahatsız ediyor.Sizinde Türk Milleti diye ısrar etmeniz lüzumsuz ve haksızlıktır.Üst kimlik T.C. vatandaşlığıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır.. Almanya'da ki türk'ler alman vatandaşı amerika'da yaşayanlar o eyaletin amerika'nın vatandaşı ama bizim ülkemizde yaşayan kürt kardeşimiz Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşı değil öyle mi ![]() Konu onurcan tarafından (09-01-2015 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|