09-17-2010, 20:58 | #1 |
Filistinli Zehra'nın Gözleri -Zehra blue's eyes
İsrail Komutanlarından İzak Oven'in sakat bir çocuğu bulunmaktadır. İzak Oven gözleri de görmeyen bu çocuğunun gözlerinin görebilmesi için bir Filistinli çocuğun gözleri almak için harekete geçer. Filistin Mülteci Kampındaki okula göz muayenesi için bir heyet gönderir. Gelen heyetin asıl amacı İzak Oven'in çocuğuna göz seçmektir. Muayene de doktorlar Zehra'nın gözlerini beğenmişlerdir. İzak Oven için şimdi yapılacak tek şey kalmıştır. Zehra ve ailesine bir oyun oynayıp Zehra'nın gözlerini almak...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-17-2010, 21:03 | #2 |
10 yaşlarında iken, babam bu filmi eve getirmişti.Ailecek seyir etmiştik.Filistin hassasiyetim o filmde oluştu diyebilirim.Çok muhteşem bir film herkese öneririm. |
|
09-18-2010, 18:15 | #3 |
yaklaşık 6-7 yıl önce Vakit Gazetesi bu filmin CD sini okuyucularına dağıtmıştı. Güzel bir film. İsraillilerin Filistinlilere uyguladığı yüzlerce zulümden bir tanesidir Zehra'nın gözlerini alma kahpeliği. Allah dünyanın her yerinde zulüm gören Müslümanların yardımcısı olsun.
|
|
09-18-2010, 18:20 | #4 |
Bir kaç sene önce bu filmi bizde izlemiştik... Ben ve ev halki uzun bir süre etkisinden kurtulamamıştık... Annem o komutana az beddua etmemişti ... |
|
09-22-2010, 22:42 | #5 |
Konuyu sabitleyen yavuz kardeşime teşekkürlerimi bir borç bilirim..
|
|
09-22-2010, 22:49 | #6 |
bu filmi Murat kardesimin dedigi Vakit gazetesi dagitmisti...
ve o zaman izlemistik.... hala etkisini unutmadim ve filmi cok rahat hatirliyorum.... o igrenc velede o kizin gozleri... Allah'in laneti osrailin uzerine olsun... |
|
09-22-2010, 22:53 | #7 |
Alınan göz zehranın görmeyen göz ümmeti Muhammedin...
daha bir şey demiyorum... |
|
09-22-2010, 22:55 | #8 | |
Alıntı:
Bu ve adnan menderes'in belgeselini 8 sene önce babamın vesilesi ile ailecek izlemiştik.Hala aklımdan çıkmazlar.Filistin ve adnan menderes hassasiyetimi de o zaman kazanmıştım. |
||
09-22-2010, 23:48 | #9 |
Fantezininde böylesi .
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
filistin, filistinli, gözleri, israil, zehranın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|