AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-15-2010, 23:14   #241
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tutturmuşlar muhalefet..
öylesin yapacak bir şey yok (:
Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-20-2010, 18:14   #242
Kullanıcı Adı
Gönülden
En Aktif Üye: Yalçın Karaca,El Emin,Cihannur,Akıncı34,unnamed,akgurbetçi,Mavisa,H atice,Merve,Hüdaverdi,unnamed

En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca, NUN,Fırat,SON

En Ciddi Üye: Abdullah Kaç,Haarp,Alperen

En Çok Rastladığınız Üye: Mavera,akgurbetci, unnamed,M.Atilla,Hüdaverdi,Mavisa

En Fanatik Üye: Hipermuhafazakar , EpiVaTeS,Hüdaverdi,Furkanca Bakış,Akıncı34

En Tatlı Başbelası üye: AK Kelebek, NUN,

En Geveze Üye:

En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, Hakan Özkan, ALmi, Fırat,Mavera,Beylerbeyi,Fırat,SON

En Kibar Üye: Yalçın Karaca,rizzelli,Hakan Özkan, SiyahGül, Minikkelebek, Adem Etyemez,Ahmet Yasin,rizzeli,Ay Işığı, Eşref,DelinNur,ALmi,Hazal

En Komik Üye: NUN, Hüdaverdi ve aslında komik olmasada mesajlarına hep güldüğüm Fırat

En Daimi Üye: Yalçın Karaca, Ak Kelebek,Hüdaverdi,Özgüngenç,EpiVaTeS, Furkanca Bakış, Siyah Gül,Beylerbeyi, Mavera,Nusret,unnamed, Eşref, Hıfz-ı Lisan,AY Yıldız,Merve,murat kurt,OTTOMAN,Fırat,SON,

En Paylaşımcı Üye:akgurbetci,Cihannur,M.Atilla,Hazal,Hatice,Mâsivâ, ÜMİT-AK
En Sevimli Üye: NUN

En Sinirli Üye: Ezel,unnamed,Hipermuhafazakar,Benhur

En Heyecanlı üye: Davası olanın heyecanı eksik olmaz

En Sabırlı Üye:Yalçın Karaca, Adem Etyemez,Ay Işığı,Eşref

En Sakin Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez,Hakan Özkan,Aklı Selim,Siyah Gül,Ay Işığı,Haarp,rizzelli,Delilin NuR

En iyi İmza:Ayrım yok ruh halime göre beğinim değişiyor

En iyi Kullanıcı Adı: Hıfz-ı Lisan,Ukbâ

En Efendi Üye: Yalçın Karaca, Hakan Özkan, Aklı Selim, Adem Etyemez, Ahmet Yasin,BeDeVİ,Tuğrul Paşa,AkKelebek,SON Haarp,
El Emin,Ay Işığı,Siyah Gül,rizzeli, Eşref,Beylerbeyi,Ruh-i zar,Canan Erdoğan,Neşe,Cnnfirdevs,Delilin NuR, ÜMİT-AK,ALmi

En Muhalefet üye:

En Bilimsel üye: Haarp

En Tekrarcı üye:

En Milliyetçi üye: Ezel,Hüdaverdi

En Özgürlükçü üye: Yalçın Karaca,Furkanca Bakış,Mavera,Özgün Genç,rizzeli

En Aykırı üye:

En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Haarp,rizzeli,Mavera,BeDeVİ,özgün genç,Cihannur,Tuğrul Paşa,
El Emin,Hüdaverdi,Akıncı34,Ahmet Yasin,Beylerbeyi,Delilin NuR,ALmi

En Kendine güvenen Üye: Yalçın Karaca,
El Emin , Hüdaverdi, Mavera,BeDeVİ,Özgün Genç,rizzeli,Tuğrul Paşa,Akıncı34

En Anlaşılamaz üye: .......

En Anlaşılır üye: Yalçın Karaca,Hakan Özkan,Adem Etyemez,Siyah Gül,Ay Yıldız, Delilin NuR,Ak Kelebek

En Yeteneğini yansıtan üye: Yalçın Karaca,Haarp,rizzeliAlperen,Minikkelebek,Tuğrul Paşa,OTTOMAN,Akıncı34,Fırat,

Unuttuklarım varsa affola...hepimiz ayrı ayrı bu forumu akpartiforum yapan değerleriyiz ve bu forumun olmassa olmazlarıyız...selametle

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-20-2010, 18:33   #243
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

En Çok Rastladığınız Üye: Mavera,akgurbetci, unnamed,M.Atilla,Hüdaverdi,Mavisa

En Paylaşımcı Üye:akgurbetci,Cihannur,M.Atilla,Hazal,Hatice,Mâsivâ, ÜMİT-AK

Teşekkür ederim..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-20-2010, 19:45   #244
Kullanıcı Adı
İntifada
enlerinde yer veren herkese eyvallah...

Alt 10-20-2010, 19:48   #245
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Kadızade rumi ve Gönülden enlerinizde yer verdiğiniz için gönülden teşekür ederim ...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-21-2010, 13:34   #246
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Alıntı:

En Daimi Üye: Yalçın Karaca, Ak Kelebek,Hüdaverdi,Özgüngenç,EpiVaTeS, Furkanca Bakış, Siyah Gül,Beylerbeyi, Mavera,Nusret,unnamed, Eşref, Hıfz-ı Lisan,AY Yıldız,Merve,murat kurt,OTTOMAN,Fırat,SON

En Yeteneğini yansıtan üye: Yalçın Karaca,Haarp,rizzeliAlperen,Minikkelebek,Tuğrul Paşa,OTTOMAN,Akıncı34,Fırat,
Teşekkürler

Konu OTTOMAN tarafından (10-21-2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir..
OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-21-2010, 14:11   #247
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:

En Ciddi Üye: Abdullah Kaç,Haarp,AlpereN
Değerlendiremelerinize katılmamak elde değil. Yalnızca bu kısımı ben çözemedim. Abdullah Kaç bey bu forumda yazıyormu gerçekten ? Yada başka nickmi kullanıyor. Yada ben çok uzakmı kaldım forumdan, hiç görmedimde
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-21-2010, 14:16   #248
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerlendiremelerinize katılmamak elde değil. Yalnızca bu kısımı ben çözemedim. Abdullah Kaç bey bu forumda yazıyormu gerçekten ? Yada başka nickmi kullanıyor. Yada ben çok uzakmı kaldım forumdan, hiç görmedimde
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-21-2010, 15:02   #249
Kullanıcı Adı
Gönülden
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir tek yönetim bölümünde denk gelirim mesajlarına ağır abi yani zaten birşey yazmadığı için ciddi yazdım güzel kardeşim...
Gerçi yazmayan birkaç arkadaşımda vardı ama gönül koymama adına onlarıda birkaç yere yazdım ama bu ay içinde aktif gördüğüm herkesi değerlendirdiğimi düşünüyorum..selametle

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)