AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-31-2010, 11:59   #11
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu yorum üzerine derim ki..
i.b.b nin sitesine gir o bir hafta sonra çöpe giden lalelerden belediye ne kadar kâr etmiş gör...
Hiç de dediğin gibi kar edilmiyor.Öyle dediğin gibi olması için gökten yağmur yerine lale yağması gerekir ki kar edilebilsin.Hadi diyelim gerçekten kar ediliyor, o halde zamdan sonra vatandaşın cebinden çıkacak olan 15 kuruşa göz dikileceğine tüm otobüslerin üstüne birer lale bahcesi yapılsın. Hem üstten bakıldığında bir güzellik oluşmuş olur hem de bu dahiyane fikirle lalelerden kar eden tek ülke biz oluruz.

Konu Saltuk Buğra Han tarafından (10-31-2010 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir..
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2010, 14:09   #12
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
bekara karı boşamak kolay derlerya belediyenin içinde bulunduğu şartları bilmeden sadece kendi açısından bakarak protesto etmekte kolaydır. eğer İBB başkanı o metrobüsü, İDO'yı, Marmaray'ı, hem foniküler hem cadde tramvaylarını yapmasaydı görürdük halimizi
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2010, 21:58   #13
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Bu Gün Atv Ana Haberde izledim..Taksimde meydana gelen patlamada yaralanan bir baba vardı..otelde çalışıyormuş..ve işe yaya gidiyormuş..ailesine sordular neden yaya gidiyordu diye..cevap parası yoktu dedi..
Şimdi bekara avrat boşaması tabi kolay..took acın halinden anlamaz..Tuzu kuru olan ve geçindirme derdi olmayan ahkam keser..Davası olmayan ağzı olan konuşur..başlığı iyi okuyacaksın ne anlatılmak isteniyor iyi tesbit edersen karşındakinin ne anlatmak istediğini anlarsan cevabında yorumunda daha hafif ve vicdani olur..
1- Biz tek başına 8 yıldır iktidarda olan ve 12 yıldır istanbulu elimizde tutanların yani istanbulun söz sahibi stanbullunu hizmetkarı olanız..öyleyse şu kurban arafesinde..okulların açıldığı aylarda,kış ayına girerken millet doğalgaz odun kömür derdine düşmüşken..ve gene seçim yaklaşmışken..karşımızda ergenekoncular cuntacılar,balyozcular boş durmazken..bizlerde zamlar ile ülkemin geleceğini başbakanımın geleceğini tıkayamayız..
2-zam çözüm olmadığını her zaman gördük..refah yol ve ak partimizin zam yapmamam politikası her zaman ülkeme devletime kazandırdı..sen halkın ulaşımına engel korsan..ekmeğe vereceği parayı ulaşıma verir aç kalırsa işte sosyal patlamalar böyle olur..fuhuş olur,hırsızlık olur,gasp olur..bu sadece bu zam için değil..bütün zamlar için söylüyorum..ev kirasının 750 tl olduğu-1 kişinin iş yerine gidiş ulaşım ücretinin 200 tkl olduğu ve aile bireylerinin okula gidişi okul masrafı vs derken sen seçim arefesinde zam yaparsan kaybedersin..ve 29 martta kaybediyordu..önce allah sonra başbakanım seçimi son anda dönderdi..
3-Kürşat tüzmende doların düşüklüğünden hep dert yandı..ve bir ara doları yukarı çıkarmayı düşündü neymiş ihracatçı zarar ediyormuşşşşşşş...ama yıne başbakanımız el koydu hayır dedi.dolara müdahele edilmeyecek ve kimsede zarar etmeyecek dedi...ve ne oldu..dünya krizde iken bizde teğet geçti..yani zam yapılmadığı için...
4-zam yaptığında vatandaş kendi otosuna biner ve trafik dahada yoğun olur..ama zam yerine fiyatları yarıya çek bakalım ne olur..otobüs metrobüsler tıklım tıklım olur ve devlette metrobüs otobüs sayını artırır vatandaş daha rahat daha kolay ulaşım yapmış olur..ve özel otoların park halinde kalmasını sağlarsın hemde dışardan aldığımız petrol özel otoların az kullanılması hasebiyle ekonomiye doğaya istanbullunun sağlığınada katkı sağlamış olursun...Yorum yaparken biraz daha yumuşak uslup kullanırsan yıne ak partiye katkı sağlamış olursun..zam yapmakla ne ak partiye ne istanbula ne insanımıza ne islama hizmet etmiş olmasın..hele düşünmeden muhalefetlik olsun diye hemen itiraz edip halkın değil halkı yönetenler tarafını tutarsan yine doğruyu görmüyorsundur emme basma gibisin demektirki bu tutum yanlıştır..
Parti savunmak başka öz eleştiri başkadır.burda öz eleştiri yapıyoruz..katılırsınız katılmazsınız ama halkın bir lokma ekmeğini savunmamak ahmaklığa düşmek ve tuzu kuruluğun bağnazlığın ifadesidir..
şimdi halktan ve haktan yana ol..belediye her yerden para bulur...ruhsatın yok der yazar cezayı alır parayı vs..vatandaş her yerden bulamaz..bulması için gayri meşru yollara başvurur..onun vebalinide zamdan yana olanlar ve belediyeyi ülkeyi yönetenler öder..mahkemei kübrada..
Not ben ak partiliyim sizdende belki fazla severim ve partim için ülkem için islam alemi için bu protestoyu yaptım..Şahid ol Yarab-Şahid ol Yarab-Şahid ol Yarab
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2010, 21:59   #14
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Bu Gün Atv Ana Haberde izledim..Taksimde meydana gelen patlamada yaralanan bir baba vardı..otelde çalışıyormuş..ve işe yaya gidiyormuş..ailesine sordular neden yaya gidiyordu diye..cevap parası yoktu dedi..
Şimdi bekara avrat boşaması tabi kolay..took acın halinden anlamaz..Tuzu kuru olan ve geçindirme derdi olmayan ahkam keser..Davası olmayan ağzı olan konuşur..başlığı iyi okuyacaksın ne anlatılmak isteniyor iyi tesbit edersen karşındakinin ne anlatmak istediğini anlarsan cevabında yorumunda daha hafif ve vicdani olur..
1- Biz tek başına 8 yıldır iktidarda olan ve 12 yıldır istanbulu elimizde tutanların yani istanbulun söz sahibi stanbullunu hizmetkarı olanız..öyleyse şu kurban arafesinde..okulların açıldığı aylarda,kış ayına girerken millet doğalgaz odun kömür derdine düşmüşken..ve gene seçim yaklaşmışken..karşımızda ergenekoncular cuntacılar,balyozcular boş durmazken..bizlerde zamlar ile ülkemin geleceğini başbakanımın geleceğini tıkayamayız..
2-zam çözüm olmadığını her zaman gördük..refah yol ve ak partimizin zam yapmamam politikası her zaman ülkeme devletime kazandırdı..sen halkın ulaşımına engel korsan..ekmeğe vereceği parayı ulaşıma verir aç kalırsa işte sosyal patlamalar böyle olur..fuhuş olur,hırsızlık olur,gasp olur..bu sadece bu zam için değil..bütün zamlar için söylüyorum..ev kirasının 750 tl olduğu-1 kişinin iş yerine gidiş ulaşım ücretinin 200 tkl olduğu ve aile bireylerinin okula gidişi okul masrafı vs derken sen seçim arefesinde zam yaparsan kaybedersin..ve 29 martta kaybediyordu..önce allah sonra başbakanım seçimi son anda dönderdi..
3-Kürşat tüzmende doların düşüklüğünden hep dert yandı..ve bir ara doları yukarı çıkarmayı düşündü neymiş ihracatçı zarar ediyormuşşşşşşş...ama yıne başbakanımız el koydu hayır dedi.dolara müdahele edilmeyecek ve kimsede zarar etmeyecek dedi...ve ne oldu..dünya krizde iken bizde teğet geçti..yani zam yapılmadığı için...
4-zam yaptığında vatandaş kendi otosuna biner ve trafik dahada yoğun olur..ama zam yerine fiyatları yarıya çek bakalım ne olur..otobüs metrobüsler tıklım tıklım olur ve devlette metrobüs otobüs sayını artırır vatandaş daha rahat daha kolay ulaşım yapmış olur..ve özel otoların park halinde kalmasını sağlarsın hemde dışardan aldığımız petrol özel otoların az kullanılması hasebiyle ekonomiye doğaya istanbullunun sağlığınada katkı sağlamış olursun...Yorum yaparken biraz daha yumuşak uslup kullanırsan yıne ak partiye katkı sağlamış olursun..zam yapmakla ne ak partiye ne istanbula ne insanımıza ne islama hizmet etmiş olmasın..hele düşünmeden muhalefetlik olsun diye hemen itiraz edip halkın değil halkı yönetenler tarafını tutarsan yine doğruyu görmüyorsundur emme basma gibisin demektirki bu tutum yanlıştır..
Parti savunmak başka öz eleştiri başkadır.burda öz eleştiri yapıyoruz..katılırsınız katılmazsınız ama halkın bir lokma ekmeğini savunmamak ahmaklığa düşmek ve tuzu kuruluğun bağnazlığın ifadesidir..
şimdi halktan ve haktan yana ol..belediye her yerden para bulur...ruhsatın yok der yazar cezayı alır parayı vs..vatandaş her yerden bulamaz..bulması için gayri meşru yollara başvurur..onun vebalinide zamdan yana olanlar ve belediyeyi ülkeyi yönetenler öder..mahkemei kübrada..
Not ben ak partiliyim sizdende belki fazla severim ve partim için ülkem için islam alemi için bu protestoyu yaptım..Şahid ol Yarab-Şahid ol Yarab-Şahid ol Yarab
Alt 10-31-2010, 22:22   #15
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Varsa ki; Allah için, çektiğin zerre çile,
Getiriyorsan eğer, Hakk için hakkı dile;
Ne çıkar.. Bütün dünya, seni hor görse bile;
Sana şâhitlik için, melekler beklemede;
Mazlumun âhı kalmaz, o Büyük Mahkeme’de…
ALINTI
Alt 11-06-2010, 10:30   #16
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
İstanbul nüfusu ile kendi başına bir ülke gibidir. Nüfusu 20 milyondan fazla neredeyse bir yunanistana eşit. ulaşım sorununu çözmek için bin dereden sular getirip yer altından yer üstünden sayısız icraat yaptılar ve hala daha yapıyorlar ben gördüm geçen gün anadolu yakasında yapılıyor boğazın altından tüp geçitte yapılıyor. bu kadar nüfusu yüksek bir kentte iyileştirmeler yapılıyorsa o kadar büyük gider olur diye düşünüyorum. hem ne zamandan beri zam yapmadıklarına , benzinin o süre içersinde ne kadar pahalılaştığına gelecek projelere vs de bakmak lazım. bu konu hakkında daha bilgilendirmesi lazım İBB'nin istanbulluları
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2010, 22:04   #17
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
valla burda topu topu 1-2 km gidiyorsun 90 kuruş ödüyorsun galiba. belediye otobüsleri var o da 60 kuruştu büyük ihtimal.

istanbulda öğrenci 95 kuruş çok fazla değil. yani burayla kıyaslıyorum da hiçbişi değil. istanbulda bazen saatlerce yol gidiyorsun. km başına hesaplarsan yapılan zamlara rağmen ucuz bile.

istanbulda yaşıyorsan trafiğe katlanacaksın, gülü seven dikenine katlanır. hesabını ona göre yapman lazım.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2010, 19:07   #18
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
yok aslanım.biz protesto etsek hemen yaftan hazır.böyle sap gibi ortada kalırsın.adalet herkese lazım..anladınmı...nerede...
orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2010, 23:23   #19
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok aslanım.biz protesto etsek hemen yaftan hazır.böyle sap gibi ortada kalırsın.adalet herkese lazım..anladınmı...nerede...

Ne demek istemiş acaba ?
Alt 11-08-2010, 23:26   #20
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adalet derken?
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)