Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü. |
Anketimiz: Sizce Başörtüsü İlköğretimde Serbest Olmalı Mı? | |||
Evet Serbest Olmalı |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 51.52% |
Hayır Serbest Olmamalı |
3 | 9.09% |
İsteyen İstediği Şekilde Girsin |
13 | 39.39% |
Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Önemli olan zihniyettir, ahlaktır... Elbette edep önemlidir, zira edepsiz bir insanı kimse sevmez...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Ben Allah'ın emirlerinden bahsediyorum Asi kardeşim. Bugün Türkiye'de otorite ve orta yol kabul edilen Diyanet dahil Ulemanın kesin görüşü ile ergenlik çağına gelmiş kızların nasıl örtünmesi gerektiğini söylüyorum. Bu insanları Allah yarattıysa nasıl olacaklarına da o karar verir. Allah her şeyi bilendir. Bu yaş da bazılarının ilkokul diye hafifsedikleri 7. sınıfa geliyor. Bu, bu kadar net. Kalp temizliği Allah'ın emirlerinin alternatifi veya karşısına konulacak bir şey değildir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Önemli olan edebse en büyük edepsiz de budur..! Bu fikri beyinlere sokan Dini toplumdan ırak edip vicdanlara hapseden Cumhuriyetin köhne anlayışıdır... Namaz,tesettür,oruç vs önemli değil önemli olan kalp temizliğidir masalını bu millete yutturup yıllarca uyuttular..! Bunları önemli görmeyen kalpte,zihinde,ahlakta habistir,pistir..! İkisi de önemlidir Tesettüre bürünüp ahlak değerlerini çiğneyenler de Çok ahlaklı ve kalbinin temiz olduğunu iddia edip Allahın emrini önemli görmeyenler de aynıdır..! Konu depare tarafından (11-09-2010 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Başörtüsü Allahın emri mi yahu! Ne kadar saçma sapan şeyler ileri sürüyorsunuz. Bir Kültür'ü İslam'ın gelenekleriyle veya kurallarıyla bağlamak saflıktır. Ahlaksızlık edepsizce giyinmedktedir. Ahlaksızlıklar diline hakim olmayanlardır. Ahlaksızlık art niyetli düşünmektir. Bunun dışında Allah'ın emirlerini yerine getir(e)memek Ahlaksızlık değil en fazla imansızlıktır. Yahu neyi söylediğinizi siz bilmiyorsunuz herhalde. Birilerinin özgürlüğü ahlaksızlıkla karıştırması gibi sizde imansızlığı veya ibadetsizliği ahlaksızlıkla karıştırıyorsunuz. Aynı dar görüşte iki ayrı bakış açısı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|