AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 11-20-2010, 22:44   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
ahmet kaya vatan hasretiyle gurbette hayatini kaybetmistir.. ahmet kaya nin o sözlerini hatirlamiyorum ama olaya mantikli bakarsak kürtlerinde yasadigi bir ülkenin hepsine serefsiz demesi cok aptalca olur..
orada kendisi hakkinda "vay serefsiz" diye baslik atan hürriyete ve mgd gecesinde ona karsi lince girisen sosyete sanatclarina bir gönderme vardir..
fatih altayliya gelince o her devrin adami oldugu icin pek itibar ettigim gazeteci degildir..

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2010, 22:48   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ahmet kaya vatan hasretiyle gurbette hayatini kaybetmistir.. ahmet kaya nin o sözlerini hatirlamiyorum ama olaya mantikli bakarsak kürtlerinde yasadigi bir ülkenin hepsine serefsiz demesi cok aptalca olur..
orada kendisi hakkinda "vay serefsiz" diye baslik atan hürriyete ve mgd gecesinde ona karsi lince girisen sosyete sanatclarina bir gönderme vardir..
fatih altayliya gelince o her devrin adami oldugu icin pek itibar ettigim gazeteci degildir..
abi şimdi...
senin versaymından yola çıkarsak, aynı Kürtler birbirine silahta sıktı..
lafmı söylemeyecek....
bana pekte mantıklı gelmedi...
amenna Altaylıyı günahım kadar sevmem, ama yazısında güzel noktalar değinmiş..
bunları görmek yerine neleri tartışıyoruz...
Alt 11-20-2010, 22:55   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi şimdi...
senin versaymından yola çıkarsak, aynı Kürtler birbirine silahta sıktı..
lafmı söylemeyecek....
bana pekte mantıklı gelmedi...
amenna Altaylıyı günahım kadar sevmem, ama yazısında güzel noktalar değinmiş..
bunları görmek yerine neleri tartışıyoruz...
ben sana birsey söyleyim kardesim altayli gibi dostum olacagin ahmet kaya gibi düsmanim olsun hic degilse mert bir düsmanim olur!..
günahin kadar sevmedigin adamin bir günahini sevmekte ironik olsa gerek..
ama sende haklisin bozuk saat bile günde iki kez dogruyu gösteriyor!
Alt 11-20-2010, 22:48   #4
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet kaya'nın vatan sevgisini neye göre değerlendiriyorsunuz..
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2010, 22:53   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet kaya'nın vatan sevgisini neye göre değerlendiriyorsunuz..
o her konserinde vatan sevgisini dile getirmis, birlikten, dirlikten, kardeslikten bahsetmistir..
hic bir zaman bölücü söylemlerde bulunmamis her daim özgürlükleri savunmustur ama bir gecede servis edilen bir resim ve söylem üzerinden onu linc edenler onun daha pkk yla baglantisini ortaya koyamamislardir!..
madem pkk liydi o pkk neden ona sahip cikmadi neden uzaklarda tek basina hayatina kaybetti!

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)