![]() |
#21 |
![]() Aga hiç sorma kokusu her derde deva özellikle yazları sinekleri ve sivilceleri kovuyor,akrepleri kaçırıyor
![]() Herşey yerim,ama şunu midem kaldırmaz oturur valla zehirlerde ![]() ![]() Off sustum midem kalktı valla şu yaratığı görünce :S |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ben fare dolması da çıkıcak diyordumda bizimkiler inanmıyordu
![]() kurbağa bacağının ardından ana menü fare dolması ![]() ıyyyyyy,öggggggggg Manyak lan bunlar pis yaratıklar böğ ağızlarına balgam atsam zzemzem niyetine içer bunlar :S bu yazıda gayet anlamlı olmuş,mide kadırmasına birebir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() ne güzel yorumlar...
bize birşey kalmamış... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() İddia ediyorum ki dünyadaki en güzel kültürlerin başında bizim kültürümüz, örf ve adetlerimiz gelir. Avrupa orta çağı yaşarken, Araplar cahiliye döneminden geçerken, biz hep seviyemizi koruduk. Yeme-içme alışkanlığımız, banyo kültürümüz, aile yapımız... herşey kusursuza yakındı. Ne şarap-içki düşkünü olduk, ne saçma sapan yemekler yedik. Hatta Müslümanlık nedir bilmezken, domuzu bile ağzımıza koymadık. Ya şimdi?
Avrupa evet, teknolojide bizi geçmiş olabilir. Ama zengin olmak hatta çalışkan-zeki olmak, insan olmak demek değildir. Avrupa hala insan olamadı. Örf-adetleri, gelenek-görenekleri, aile yapıları neredeyse tamamen sapmış durumda. Bizim milletimiz yeterince çalışkan değil. Yeterince teknolojide, bilimde ileri de gidemedik. Bari avrupanın sapkınlıklarına özenip, o güzel kültürümüze zarar vermeyelim. Kurbağa yiyenleri, bırakalım yemeye devam etsinler. Biz Rabbimizin bize helal kıldığı, temiz yiyecekleri tüketmeye devam edelim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
başkan bende senin için bunu hazırlıyordum... ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|