![]() |
#251 |
![]() arkadaşlar yapmayın lütfen forumu ne hale getirdiniz... konuyu kilitleyiniz bence.....
birbirimize saygıyı yitirmeyelim....... |
|
![]() |
![]() |
#252 | |
![]() Alıntı:
bu acidan redyellow abimizden özür dilerim tamamen kisisel hirsimiza yenik düsüp farkliliklari sorun olarak lanse ettim.. ama orhan gibi sözde muhalefetleri göründe redyellow gibi yapici, seviyeli ve alternatif üreten muhalefete can kurban diyorum.. evet kendisiyle cogu konuda ayri fikirde oluyorduk ama kisisel husumetimi konulara yansitip bir nevi onu kiskirttim.. bu acidan herkesin önünde ondan özür diliyor ve onu tekrar aramizda görmeyi cani gönülden istiyorum.. |
||
![]() |
![]() |
#253 | |
![]() Alıntı:
Yeniden açtığım konulara bakmadan silip, bir göz gezdirme tenezzülünde bulunsa idin sana cevap verdiğimi görecektin. Ama amaç üzüm yemek değilde bağcıyı dövmek olunca böyle oluyor tabiki... Yaptığın işin arkasında olsa idin her ne sebeple olursa olsun, kıramayacağın insanada durumu anlatarak yaptığın işin arkasında olurdun. Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. Ben senin olduğunu yönetimde iken anlamıştım, herşeyi ben daha iyi bilirim edasında idin. O konudada öyle oldu. Senin yanlış yaptığını anlatmama rağmen yine bildiğini okudun. Ki zaten hatırlarsın aynı yetkilere sahip iken benim mesajlarımı sildiğin içinde tartışmıştık seninle. Daha öncede söyledim sana bakınca başka bir arkadaş geliyor aklıma ama her zamanda aynı şeyi söylüyorum umarım sonunuz aynı olmaz... |
||
![]() |
#254 |
![]() 3 senedir burdayım 3 senedir aynı tantana..
Bi gramda yol katedilmiş değil. Suyu çıktı artık.. Boşuna tartışılıyo, kimse kimseyi anlamaya çalışmıyo nede olsa.. Herkes haklılığını ispatlama derdinde.. |
|
![]() |
![]() |
#255 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#256 |
![]() |
|
![]() |
#257 |
![]() |
|
![]() |
#258 | |
![]() Alıntı:
Sana inanamıyorum yahu... Kusura bakma seni abi sayıp söylediklerine değer veriyordum ama bu kadar çabuk değişip nabza göre şerbet veren bir adam ne benim abim olabilir nede ben onun söylediklerine kulak asarım ve ciddiye alırım... |
||
![]() |
#259 |
![]() Burda yaz yaz cevap verince seni tanıdım de ayıp oluyor...sen yaklaşık 2 ay kalmışsındır yönetimde bizden istediğin 4 şey vardı hepsi içinde iyiki yapmamışız diyorum yoksa burdaki eleştirilerin 2 mislisini bu güzel kardeşlerim yapardı...
Bu arada ben dediğim dedikmişim ya ![]() Sen kararından dönmeyebilirsin Nusret kardeşim aramızda elbetteki fark olacak..benim gönül mizacım bu Yalçın başkanı kıramadım kaldırdım verdiğim uzaklaştırmayı senin sandığın kadar dik başlı değilim yani ![]() Bu arada sonumu benzettiğiniz kişiye belki gerek kalmaz kurtulursunuz benden ![]() |
|
![]() |
![]() |
#260 | |
![]() Alıntı:
ayrica ilk mesajimdada dedim kimse ama kimse umrumda degil yani ne kimsenin tarafindayim nede kimsenin karsisindayim ben daha önce gaza gelip bu forumda bir ayrismaya neden oldum, bir cok güzel arkadasin bu forumdan kopmasina vesile oldum bu vebal bana fazlasiyla yeterde, artar!.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|