AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-28-2010, 23:38   #35
Kullanıcı Adı
_SoN_
Akpartiforum son zamanların en iyi yönetimini sergiliyor demişim,eskiden forumda görev alan arkadaşlar sen kimsin de konuşuyorsun demişler ! Ben sizin aynı bu konuda gösterdiğiniz tavırları her konuya girip sergilemediğim için beni tanımıyor olabilirsiniz.Zaten tanımanızda gerekmez,ama şunu bilin her gün en az 8-9 saat forumdayım ve forumun devamlılığı için hem teknik hemde idari anlamda elimden geleni yapıyorum.

Aynı arkadaşlar sen kimsinde bu yetkileri aldın,bize meziyetlerini anlat demişler;yapım gereği kendimden fazla bahsetmeyi sevmem,bunu bana yetki verenler isterlerse anlatırlar,hiçkimseden hiçbir zaman makam mevki yetki talep etmem.Bana görev verildiyse gereğini elimden geldiğince yapmaya çalışırım.Bana görevi iade et dedikleri zaman sorgulamam,benim yerime gelenlere,yada diğer idarecilere siz hiçbirşeye yaramıyorsunuz demem.

Konuyu son yapılan yetki düzenlemelerinden sonra benim ismeme getirmenize şaşırmadım,bilmeyen arkadaşlar için tekrarlıyorum,üst yönetimdeki iki arkadaşımın idari anlamda bunalmasına yardım amacıyla kısa süreli idari yetkilerimide kullanacağım.Forumu iki arkadaşımın sırtına yükleyip yan gelip yatamam.

Forumda bazı arkadaşların düzen,intizam,üslup sorununun dışında bazı dertlerinin olduğunu anlıyorum.Yetki alınması verilmesi sıkıntı olmuş,içlerine dert olmuş,kin beslemişler.

Bu kin için yapacak birşeyimiz yok,ama bu düzenlemelerle alakalı başkanlar gelip sorulara cevap verebilirler.

BAŞKANLAR İSTERLERSE KİM NEYİ HAKETMİŞ,KİM HANGİ GÖREVDEN NEDEN ALINMIŞ,NERDE HATA YAPILMIŞ İNCELER,GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPARLAR.

KONU SADECE BAŞKANLARIN SORULARA CEVAP VERMESİ İÇİN KİTLENMİŞTİR.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)