![]() |
#4 |
![]() arkadaşım ben mamurum tamam mı? aldıgım kuş kadar maaş. Faturalar kabarık geliyo. Elektrikten %18 kdv alıyolar. ÖTV diye zamları yap yap bitmedi bi türlü. Ben anlamadım neden memur maaşlarına zam yok. Tamam. Vergiyi indirmemelerini bi bakıma anlarım devlete giren parayı azaltmasınlar diye. %15 gelir vergisi kesiliyo. bize 20 tl zam küfreder gibi. ek iş yapma mecburiyetindeyim. ayrıca mazot, benzin, su elektirk sürekli zam yapılyolar. alkole, sgaraya... Tamam içmeyenlere saygım sonsuz ben içmem sağlıgım musait değil ama neden zam yapılıyo?
Asgari ücret KKTC de bile 1200 TL. Biz istiyoruz ki Memurlar, İşçiler, Emekliler yüksek maaş alsın. Maaşlarımıza yaptıkları taş çatlasa 50 TL zam. %50 yapsanız bizim hayatımız ancak kurtulur devler felan da batmaz... Memr olmayan, işçi olmayan anlayamaz. Kardeşim asgari ücretle geçiniyo. kayın babam emekli maaşı. inanın geçim sıkıntısı yaşıyoruz üçümüz de Sadece Yoksulluk sınırı altında maaş istemiyoruz. Asgari ücret açlık sınırı altında bide. Konu Hübenya tarafından (12-02-2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|