![]() |
#11 |
![]() arkadaşlar forumumuza ne olmuş ?
birkaç zaman gelemedim forum kapandı işlerim yoğundu aktif konu yok giren pek yok aşırı yoğunluğumdan dolayı girmeyince görevim alınmış forumumuz bir açılıyor bir kapanıyor neler oluyor bize eski heyecanımızı ve gücümüzü kaybediyormuyuz ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() uzun zamandır işlerim dolayısı ile yazamıyorum. artık devam edeceğim Allahın izniyle. hatamız olduysa affola
öncelikle ülke gündemimiz nedir ? anayasa değişikliği. tamamiyle tarafsız bir şekilde oturup düşündüğümüzde bu anayasadaki tüm maddelerin ülke menfaatine olduğunu görüyoruz. işçiye sözleşme hakkı mesela en beğendiğim hususlardan. işin olumsuz tarafından bakmaya çalıştığınızda ise mesela bu değişikliğin olumsuz yönleri nedir diye olumsuz herhangi bir ibareye ben şahsen rastlamadım. bunca olumlu gelişmeye rağmen bakıyorsunuz pek muhterem muhalefet partileri artık neyi dayanak gösteriyorlar bilmiyorum ama "hayır istemezük" zihniyeti altına giriyorlar. burada anlayamadığım nokta ise şu. bir siyasi neden başa gelmek ister veya neden siyasete atılır ? halkına hizmet etmek ve faydalı olabilmek için. ama bakıyorsunuz chp ve mhp nasıl bir kafadalar ki halka yararlı olan bir işe "hayır" demekteler. buradaki hayır demelerindeki mantığı araştırıyorsunuz cevap bulamıyorsunuz. neden hayır diyorlar ? çünkü bu değişikliği ak parti hükümeti yaptı. yani ak parti halka hizmet götürecekse kesinlikle engelleyin. türkiye kalkınacak kesinlikle önünü kesin. daha düne kadar anayasanın değişmesini şiddetle isteyen hatta bunu seçim vaadleri arasına koyan muhalefet şimdi nedense hayır peşinde. anlaşıldı ki bu halk için yararlı ne yaparsanız yapın bunlar karşı çıkacaklar. Allah sonumuzu hayır eylesin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() bugün başbakanımızın konuşmasını dinledim.
son günlerde olayları iyi analiz etmeye çalışıyorum. mesela başbakanımız "halkın menfaatine olan herşeye karşı çıkıyorlar" dedi. bu çok önemli bir söz. karşı çıkan kişiler acaba halkı mı düşünüyor kendini mi düşünüyor veya başkalarınımı düşünüyor ? bir siyasetçi halkını düşünmüyorsa herşeye karşı çıkıyorsa hala o koltukta neden oturuyor ? bir insan neden siyaset yapar? neden politikaya merak duyar ? halkına hizmet için. bu muhalefet zihniyeti neye hizmet ediyor böyle ? sebebi ne sonucu ne amaç ne anlamak imkansız. ama partimiz olarak ben bu süreçten yine de alnımızın "AK" ıyla çıkacağımızı düşünüyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() son zamanlardaki üniversitelerimizde meydana gelen olaylardan bahsetmeden geçmek istemiyorum..
öğrencilik eskiden bambaşkaydı. bizim üniversitelerimizi kim bu hale getirdi ? eskiden siyasetçiler üniversitelerde okullarda alkışlanırdı. gençliğimizi bu kadar kindar ve öfke dolu yapan etkenler nelerdir ? bu olayın tartışılmasını müzakere edilmesini forum üyesi arkadaşlardan rica ediyorum. son zamanlarda üniversiteler provake mi ediliyor yoksa ? hayır yani gören de öğrenci değil serseri zannedecek. nedir bu üniversite öğrencilerinin herşeye tepki vermesi bağırması protesto etmesi ? o zaman çözüm üretsinler beğenmedikleri şeylere ? neden sadece karşı çıkmakla yetiniyorlar yoksa üniversiteye boşa mı gidiyorlar ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|