Mehmet Tanrısever bir bakıma haklı olabilir ama bu konularda soğukkanlı olması lazım.Tabiri caizse yüzsüz olacak.sinirlense dahi sinirini karşı tarafa yansıtmaması lazım.komunistlerle uğraştığını dile getiriyor,madem böyle bir film çektin ya susacak kimseye cevap vermeyeceksin yada soğukkanlı olup rahat davranacaksın...her durumu lehine kullanmayı bileceksin,güzel bir iş yapmışsan eğer çamur atan çok olur...
kardes bütün yorumuna katiliyorum ama son yorumun nuh gönültas icinse herhalde onu tanimiyorsunuz diyebilirim..
kendisi kesinlikle camur at, izi kalsin bir tutum sergilemeyecek kadar seviyeli ve dogrucu bir yazardir..
acikcasi nuh beyi zevkle okuyan ve yorumlarini takip eden birisi olarak bu tartismada bir gazeteci olarak her türlü soruyu sormasi kadar dogal birsey yoktur..
kardes bütün yorumuna katiliyorum ama son yorumun nuh gönültas icinse herhalde onu tanimiyorsunuz diyebilirim.. kendisi kesinlikle camur at, izi kalsin bir tutum sergilemeyecek kadar seviyeli ve dogrucu bir yazardir.. acikcasi nuh beyi zevkle okuyan ve yorumlarini takip eden birisi olarak bu tartismada bir gazeteci olarak her türlü soruyu sormasi kadar dogal birsey yoktur..
özellikle nuh gönültaş için söylenmiş bir söz değil,genelleme yaparak söyledim... mehmet tanrıseverin filmin galasındaki sinirli tavrı dahi bu sözleri söylememde önemli bit etkendir...