|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
cevabı olmayan yada iki kelimeyi bir araya getiremeyen clio sembol sen ne diyorsun. benim duam hoşuna gitmediyse amin demezsin olur biter.
![]() Konu ALmi´ tarafından (02-06-2011 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sana ne cevapı verıcem herkes herseyın farkında ama senın gıbı bı kac tane gerzek var böle fırsatcılık pesınde bırı cıkar Allah ın adını agzına almaya korkar bırısı cıkar agzından dusurmez lafa bakarım laf mı dıye soleyene bakarım adam mı dıye bak görki izledığı yol karsındakını ıncılterek kotu soz soleyerek susturmak gec aynaya bak bi rahatsız suan sana kurdugum ıkı kelımeye acıyorum yol al sımdı
Konu ALmi´ tarafından (02-06-2011 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ALLAH (cc) BİZ AĞZIMIZDAN HİÇ DÜŞÜRMEDİK.ancak senin rahatsız olmana bakarsak sen herhalde muhafazakar demokratsın..senin gibiler ancak hakaret eder cevabını alnının ortasına patlatınca utanmadan sıkılmadan masum rolüne geçersin..dikkat et kara clio sembol ilk hakareti kim yapmış. Konu ALmi´ tarafından (02-06-2011 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ben söyliyeyim mi? 0'a 0 elde var 0 |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
daha öncede bunu ifade ettim. kara clio sembol gibi düz mantık ve hakaret yolunda ilerlemenin fikir ve beyin cimnastiğine hiç faydası olmaz.. aaz kendini zorla ..çoğu ayette rabbimiz yetefekkerun. buyurmuyormu..tefekküre devamm.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Konu ALmi´ tarafından (02-06-2011 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
seviyeyi düşürene yaz..bakıyorum kimin ekmeği yeniyorsa onun kılıcı kuşanılıyor.. neden olayı başlatıp imansızlıktan bahseden kişileri deşifre etmiyorsun.buradaki insanlarmı başlattılar kem sözleri.. adalet duygu hanım adalet yarın sizede lazım olur emin olun.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|