Belli bir kısmı dışında üniversite öğrencilerini ciddiye almam, nasıl yaşadıklarını neler yaptıklarını çok iyi biliyorum...
Nedense ya ülkücülerdir yada solcu, ne hikmetse bizimkilerin sesini duyamıyoruz hiç
çünkü fakültelerde afedersiniz onların borusu öter.. çünkü tüm öğrenci temsilcilikleri onlarındır, tüm hocalar profesörler ya ülkücüdür ya solcu... arkalarında akademi var... öğrenci temsilciliğini almak istiyorsa başka biri silah zoruyla, tehtitle vazgeçirirler zorla...
Yani yanılıyorsunuz derken genele dedım Ya ülkücüymüş ya chp liymiş ne beklıyordunuz akp li olcak degılya akp daha 8 senelik.
Ama yakında sizin olur merak etmeyin inş. olacakta.
Ama adaletsiz gelecekseler ne akp ne chp ne mhp.
Önce adamlık ve adalet.
Yani elinizde olan bişey adalet.
Ak partili olması için chp mhp gibi asırlık olması gerekmez, azıcık mantığını kullansa yeter, azıcık körü körüne bağlılığını kırması yeter...
değil mi yani... dini bir cemaat ne diye eceviti destekler... erbakana vermediği desteği neden ecevite verir...
bunu bir çıkar olarak göremeyiz... erbakanın politikası ters bir politikaydı bu bir gerçek.. ama nur cemaati yeri geldi fazlasıyla erbakana destek verdi, 1. derece ağızlardan duyduklarımla söyülüyorum. ecevit nur cemaati için nasıl bir çıkar olabilirki?
Cemaatçileri Nurcuları Ve Fetulluhçıları Hz. Muhammed çilige davet ediyorum.
En iyisidir o bırakın Saidi Fetullahı.
Hem Fetullahın yetiştigi yer Nurculuk dıye biliyorum.
Birde süleymancılar var tabi
birde senin gibi ne idüğü belirsizler var...
o cemaatlerde yetişen en değersiz adam sizden bin kadat daha değerlidir...
hiç bir şey öğretmezlerse izan sahibi olmayı öğretirler...
bunu bir çıkar olarak göremeyiz... erbakanın politikası ters bir politikaydı bu bir gerçek.. ama nur cemaati yeri geldi fazlasıyla erbakana destek verdi, 1. derece ağızlardan duyduklarımla söyülüyorum. ecevit nur cemaati için nasıl bir çıkar olabilirki?
bende onu merak ediyorum...
ecevitten ne çıkarınız vardıda desteklediniz bu adamı
Cemaatçileri Nurcuları Ve Fetulluhçıları Hz. Muhammed çilige davet ediyorum.
En iyisidir o bırakın Saidi Fetullahı.
Hem Fetullahın yetiştigi yer Nurculuk dıye biliyorum.
Birde süleymancılar var tabi
bende seni edebe davet ediyorum.. konuşmalarınıza dikkat edin yoksa kendinize muhattap bulamazsın!!