![]() |
#11 |
![]() fetva makamı olmama gerek varmı burdaki olay çok açık..
islamda israf gunah degilmidir kendi işçisinin asgari ucretle yada yoksulluk sınırı altında çalıştırıp kendisi iyi kar ediyorsa ve bu elde ettigi karı kendi luks tuketimine harcıyorsa bunun insanlıkla bağdaşır bir tarafı varmıdır? Konu xfce tarafından (02-07-2011 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() sana ne kardeşim adamın kazandığı paradan asgari ücreti adam kendisimi yayınlıyor..madem gözün var adamın işindeve parasında sende yap ozaman o adamın yaptığı işi..
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() birleride işçi hakkından bahsediyordu halk tvdekilerin halini hepimiz gördük..gelelim sp partisne ben refah partisi dönemimini hatırlıyorum ben bayrak asmak için direk tepelerindeyken mücahid erbakanın mücvahid oğlu mercedeslerle hız denemeleri yapıyordu...
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() parası varsa binsin...
alayına gider.... |
|
![]() |
#15 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() konu tarafimca kilitlenmistir.. cünkü konu tami tamina 3 seneye ait öyleki haberde bahsi gecen sahsiyet artik sp degil has partidedir..
ama bu lüzumsuz sahsiyet amacina hizmet etsin diye bu forumda bu tür eskimis, köhnemis konulari aciyor.. son uyarimdir bundan sonraki banlanmada siteden süresiz uzaklastirilacaksin burasi cocuk parki degil!.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|