AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-07-2011, 17:37   #11
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siz fetva makamımısınız?
fetva makamı olmama gerek varmı burdaki olay çok açık..
islamda israf gunah degilmidir kendi işçisinin asgari ucretle yada yoksulluk sınırı altında çalıştırıp kendisi iyi kar ediyorsa ve bu elde ettigi karı kendi luks tuketimine harcıyorsa bunun insanlıkla bağdaşır bir tarafı varmıdır?

Konu xfce tarafından (02-07-2011 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir..
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-07-2011, 17:45   #12
Kullanıcı Adı
Terennüm
sana ne kardeşim adamın kazandığı paradan asgari ücreti adam kendisimi yayınlıyor..madem gözün var adamın işindeve parasında sende yap ozaman o adamın yaptığı işi..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-07-2011, 17:50   #13
Kullanıcı Adı
Terennüm
birleride işçi hakkından bahsediyordu halk tvdekilerin halini hepimiz gördük..gelelim sp partisne ben refah partisi dönemimini hatırlıyorum ben bayrak asmak için direk tepelerindeyken mücahid erbakanın mücvahid oğlu mercedeslerle hız denemeleri yapıyordu...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-07-2011, 17:56   #14
Kullanıcı Adı
unnamed
parası varsa binsin...
alayına gider....

Alt 02-07-2011, 20:03   #15
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
parası varsa binsin...
alayına gider....
alayına gider çarşı
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-07-2011, 20:28   #16
Kullanıcı Adı
Mavera
konu tarafimca kilitlenmistir.. cünkü konu tami tamina 3 seneye ait öyleki haberde bahsi gecen sahsiyet artik sp degil has partidedir..
ama bu lüzumsuz sahsiyet amacina hizmet etsin diye bu forumda bu tür eskimis, köhnemis konulari aciyor..
son uyarimdir bundan sonraki banlanmada siteden süresiz uzaklastirilacaksin burasi cocuk parki degil!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)